Care sunt previziunile numerologice pentru anul 2024?

De Jurnalul Național Actuale 251 citiri
6 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Chiar din prima zi a noului an, au fost făcute previziuni numerologice pentru 2024. Astfel, cine sunt cei cărora totul le va merge ca pe roate în următoarele 12 luni.

Cum se calculează cifra destinului?

În cazul în care nu știi cum să îți calculezi cifra destinului, cea care se crede că ar avea o influență importantă asupra destinului fiecăruia dintre noi, tot ce trebuie să faci este să aduni toate cifrele din data ta de naștere.

Exemplu: Dacă ziua nașterii este 9 iulie 1990, cifra destinului se obține calculând 9+7+1+9+9+0.

Previziuni numerologice 2024

Cifra destinului 1

„Este un an foarte interesant pentru mulți dintre noi. Totuși, fiind un an par, o cifră unu este impară. Ea are nevoie de mai multă acțiune, are nevoie de mai multă hotărâre și atunci nu se va simți atât de bine într-o conjunctură pasivă. Dar totuși cifra de destin unu în 2024 are șansa să se transforme, are șansa să se înnoiască, are șansa să se ducă la un alt nivel din punct de vedere, bineînțeles social, din punct de vedere vocațional, din punct de vedere financiar. Asta în cazul în care cifra destin 1 este corectă”, a explicat numerologul Romei Popescu, la Antena 3 CNN.

Cifra destinului 2

În cazul celor al căror destin este guvernat de cifra 2, în anul 2024, egoismul le va ieși la lumină. Obstacolele și problemele cu care s-au confruntat în 2023 îi fac să își dorească să se concentreze mai mult pe propria fericire.

Cifra destinului 3

Aceștia vor fi, fără doar și poate, răsfățații anului 2024. Se vor bucura de un succes fulminant, au parte de reușite pe toate planurile.

Cifra destinului 4

„Destinul patru se simte perfect în 2024. El se simte foarte bine. De ce? Patru este o cifră de pământ și opt este o cifră de pământ. Ei sunt frați, ca să spun așa. Patru și opt, bineînțeles, fiecare pe nivele de manifestare diferite. Și atunci destinul patru este o cifră care nu s-a simțit foarte bine în 2023. El a fost tot timpul la răscruce de drumuri. El a fost tot timpul să aleagă în 2023. A fost un an de nervozitate foarte mare pentru destinul patru. Acum, în 2024, încep să se clarifice lucrurile pe toate planurile. Cred că este un an magic pentru patru.”

Cifra destinului 5

Pentru cei cu cifra destinului 5, anul 2024 va fi despre carieră. Este momentul să se concentreze pe ceea ce au de făcut, să se dedice și să se implice mai mult. Ar putea avea tensiuni cu șefii.

Cifra destinului 6

„Şase se simte bine în 2024. Șase iese dintr-o cutie, așa aș putea să numesc în anul acesta. Avem particularitate 24, în 2024, care este un șase. Ei o să aibă două direcții de acțiune. Prima direcție de acțiune este zona profesional-financiară, adică mai mult financiar decât profesional. Destinul șase își poate găsi pe cineva alături. (…) Pot, de exemplu, să beneficieze de diferite oportunități în zona antreprenorială, pentru că destinul șase are calităţi antreprenoriale și atunci poate să primească anumite șanse, anumite oportunități în zona antreprenorială, să semneze contracte bune. Un an foarte bun pentru ei, în care ies din cutie”, a mai spus numerologul, pentru sursa citată.

Cifra destinului 7

Se aunță un an bun pentru cei guvernați de cifra 7, mai ales pe plan profesional. Abilitățile lor nu trec neobservate, se dedică trup și suflet la locul de muncă. „Din punct de vedere financiar, destinul șapte stă foarte bine și are foarte multe oportunități anul acesta”.

Cifra destinului 8

„Destinul opt chiar dacă e an opt, se va simți oarecum bine. De ce zic oarecum bine? Pentru că și aici provocările la destinul opt vor fi să strălucească. Problema este că dacă există oameni care au destin opt și care au o stare de asta de autosuficiență, de aroganță, ei o să fie izolați. Deci destinul opt care este sociabil, destinul opt care iese în față, destinul opt care are o profesie bună, care are o vocație în zona lui, va avea lucruri minunate și pe plan financiar, mai ales pe plan financiar, poate să-și dezvolte, de exemplu, business-ul, poate să avanseze în funcție ș.a.m.d. Totul este să nu fie arogant, totul este să nu și-o ia în cap.”

 

Cifra destinului 9

Sinceritatea va fi cea mai de preț calitate a acestor indivizi. Se fac remarcați la locul de muncă, sunt apreciați pentru modul direct în care își exprimă ideile, dar și nemulțumirile. Vor avea doar de câștigat dacă spun mereu adevărul.

Sursa – playtech.ro