Cât de mult ia schimbat viaţa lui Ilie Năstase, documentarul „Nasty”?

4 min citire

Inrolare trafic.ro
După cum bine știm, Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile. Nu cu mult timp în urmă a avut loc lansarea filmului documentar despre viața și cariera fostului tenismen român. Cum era și de așteptat, pelicula a înregistrat un real succes.  Câți bani a făcut Ilie Năstase cu documentarul „Nasty”.

Câți bani a făcut Ilie Năstase cu documentarul „Nasty”?

Lansarea documentarului „Nasty” a avut loc la jumătatea lunii precedente. Regizat de Tudor Giurgiu, filmul despre viața și cariera fostului mare tenismen român este difuzat în cinematografele din toate colțurile țării. Ba chiar mai mult de atât, producția va fi prezentată și la Festivalul de Film de la Cannes.

Concret, pelicula a înregistrat un succes uriaș, așa că mulți s-au întrebat câți bani a făcut Ilie Năstase cu documentarul „Nasty”. Conform informațiilor apărute în spațiul public, fostul tenismen ar putea încasa o sumă de-a dreptul impresionantă de pe urma filmului.

Ilie Năstase ar putea încasa sute de mii de euro

Cu o carieră impresionantă în tenis, Ilie Năstase dă lovitura și în cinematografie. Potrivit informațiilor apărute recent în presă, fostul jucător de tenis român ar putea încasa în jur de 250.000 de euro de pe urma documentarului „Nasty”. Din datele Orange Sport, la această sumă se adaugă și drepturile de autor ale lui Năstase.

Documentarul, care explorează viața unuia dintre cei mai buni tenismeni din toate timpurile, urmează să fie prezentat și la Festivalul de Film de la Cannes. Ei bine, acest lucru va consolida recunoașterea internațională a impactului lui Ilie Năstase în tenis.

În contextul profesional, filmul prezintă, viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP. De asemenea, producția aduce în prim plan controversele care l-au înconjurat de-a lungul anilor pe fostul mare tenismen, dar și amprenta pe care a acesta a lăsat-o asupra lumii tenisului și a sportului în general. În plus, discuțiile cu alte nume mari din sport au adus noi perspective asupra personalității complexe a lui Năstase.

Tudor Giurgiu, despre filmul documentar

În cadrul unui interviu, Tudor Giurgiu a vorbit despre celebra producție românească. Regizorul a adus în discuție munca depusă pentru acest proiect pe parcursul a cinci ani. Din spusele sale, pentru realizarea documentarului „Nasty” au fost descoperite arhive impresionante despre cariera și viața fostul mare tenismen.

În afirmaţiile sale, ”Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o țară comunistă a reușit, în doar câțiva ani, să cucerească lumea prin talent și personalitate. Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie și pentru România, dar și pentru tenis”, a mărturisit Tudor Giurgiu, potrivit sursei citate.

În ceea ce-l privește pe Ilie Năstase, acesta s-a arătat a fi extrem de încântat de peliculă. Fostul sportiv este fericit că documentarul a fost realizat în timpul vieții sale, nu după trecerea lui în neființa, așa cum s-a întâmplat în cazul multor foști mari sportivi.

Sursa – playtech.ro