Ce i-ar fi declanşat boala Prinţesei de Wales?

De Jurnalul Național Actuale 82 citiri
4 min citire
În urmă cu câteva zile, Kate Middleton a făcut public diagnosticul dur primit din partea medicilor. Prințesa de Wales are cancer, iar în prezent face chimioterapie. Într-un video emoționant, ea a oferit detalii despre clipele grele prin care trece. Când a făcut anunțul trist, Prințul William nu i-ar fi fost aproape, iar presa străină speculează că cei doi ar avea probleme în mariaj. Totodată, au apărut zvonuri și despre posibilele motive care i-ar fi declanșat boala Prinţesei de Wales!

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

Kate Middleton se confruntă cu probleme majore de sănătate. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer, iar doctorii i-au recomandat să facă chimioterapie. După ce a suferit o intervenție chirurgicală la începutul anului, testele postoperatorii au arătat că suferă, de fapt, de cancer.

După ce clipul cu Kate Middleton a fost făcut public, au apărut și unele speculații pe internet. Unii cred că imaginile cu Prințesa de Wales ar fi trucate. Se zvonește că nu soția Prințului William ar fi în acele imagini, ci o sosie!

Speculații despre apariția Prințesei de Wales

Alți internauți cred că aceasta poartă deja perucă din cauza efectelor negative ale chimioterapiei. Informațiile apărute pe social media sunt din ce în ce mai controversate, însă Palatul Kensington nu a oferit detalii în acest sens.

În plus, Kate Middleton ar fi fost singură când a anunțat că suferă de cancer. În videoclipul făcut public de la palatul din Windsor nu apare și Prințul William.

Astfel, „Era ea, ca femeie puternică ce oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea. Prințul William o susținea pe soția lui, dar și familia, din spate! O declarație scrisă ar fi fost, poate, prea șocantă. Era vorba despre oamenii care o vedeau. Ea trebuia să îi liniștească și să arate că este pozitivă. Știind că erau știri care aveau să șocheze oamenii, ea a vrut să o facă cât mai plin de compasiune posibil”, susțin apropiații lui Kate Middleton, scrie The Times.

Ce i-ar fi declanşat boala

Problemele de sănătate ale lui Kate s-ar fi declanșat după operația abdominală suferită în luna ianuarie. Meghan King, o cunoscută actriță americană de reality-show, a angajat un parapsiholog, care i-a spus care este, de fapt, starea lui Kate. Totul ar fi pornit de la o sarcină sau un șoc pe care Prințesa l-ar fi suferit.

Așadar, parapsiholoaga a precizat că ceva neprevăzut s-a întâmplat chiar în timpul procedurii lui Kate Middleton: „Ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.”

„Situația a escaladat la Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică. Spune telepata că ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani.”

Mai mult de atât, după ce Kate Middleton a anunțat public că are cancer, presa internațională vehiculează că mariajul cu Prințul William nu ar fi atât de bine precum arată în spațiul public. În spatele camerelor de filmat, lucrurile nu ar fi numai „lapte și miere”. Kate Middleton și Prințul William ar avea probleme în cuplu.

Sursa – playtech.ro