Ce pasiune ascunsă are Albert, fiul Romaniței Iovan?

De Jurnalul Național Cultură Lifestyle Utile Vedete 185 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
În prezent, creatoarea de modă Romanița Iovan are o relație deosebită cu fiul său. Albert îi spune tot mamei sale, iar aceasta reușește să îl susțină în tot ce face, chiar dacă unele pasiuni o surprind peste măsură. S-a aflat ce adoră să facă băiatul ei, așa că mulți adolescenți o să își dorească să îi urmeze exemplul!

Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul său, Albert

Romanița Iovan este o mămică extrem de implicată. Fiul ei, Albert, este pasionat de pilotat mașini și  participă la diferite curse, iar creatoarea de modă este mereu prezentă pentru a-l susține ori de câte ori este nevoie. Ea a mărturisit că relația pe care o are cu fiul său este bazată pe prietenie.

Întrebat de aceasta Albert răspunde: Mă înțeleg foarte bine (n.r cu mama), nu am apucături de adolescent. Cred că este ea o mamă foarte bună, mă lasă să fac orice vreau. (…)

Romanița Iovan spune: În primul rând, trebuie să existe comunicare zi de zi. Copilul trebuie să îți devină prieten. Albert îmi spune ce vrea să facă. Poate că mă deranjează anumite lucruri, încerc să îi spun punctul meu de vedere, trebuie să îi oferi o explicație.

Romanița Iovan: Albert primește de la mine o informare cu privire la ce consider că ar trebui să nu facă, el se gândește și trage concluzia că am dreptate. Poate să fie invers, comunicarea trebuie să fie reciproc avantajoasă.”, au spus cei doi la emisiunea Vorbește lumea.

Romanița Iovan, sfat de aur pentru părinți

De asemenea, Albert a recunoscut că mama lui, Romanița Iovan, nu este adepta pedepselor, preferând să aplice alte metode pentru ca fiul său să facă alegeri cât mai bune în viaţă.

„Albert: Nu am avut o pedeapsă de mult timp, nu e ea cu pedepse grele. Acum 4-5 ani nu am avut voie pe PlayStation o lună.

Romanița Iovan: Este important să le oferi opțiuni copiilor și să îi încurajezi. (…) A fost etapa Lego, apoi etapa cu jocurile pe calculator. A depășit-o și pe aceasta. Trebuie să îl lași să își dezvolte pasiunea până la refuz.”, au adăugat aceștia.

Ce pasiune ascunsă are Albert, fiul Romaniței Iovan

De asemenea, Romanița Iovan a mărturisit că fiul său este pasionat de gătit! Albert reușește să gătească mai mult ca mama lui și are grijă să o ajute în momentul în care trebuie să fie făcute cumpărături.

„El gătește mai mult ca mine. Toată povestea a început de la școală, a participat la un concurs și a luat premiul I de Chef. M-a văzut pe mine cum gătesc și că ăla e nivelul, el era cu proteinele și îmi dă listele.

În vacanță sau în weekend vine cu mine la piață, le alegem și le și cară. Mă întrețin cu alimentație sănătoasă, nu beau, nu pierd nopțile, nu fumez, fac sport. Albert mă ceartă, la cât sport fac, trebuie să consum proteine.”, a adăugat creatoarea de modă.