Ce se întâmplă acum între Prințul William și Prințul Harry?

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 209 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Prințul Harry a zburat la Londra pentru a-și vedea tatăl după ce Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Dar Harry nu și-a văzut fratele, pe Prințul William, în timpul vizitei care a durat 24 de ore. Deși mulți așteptau această întâlnire, acum se întreabă ce se întâmplă acum între Prințul William și Prințul Harry, iar presa britanică a dat noi informații din familia regală britanică.

Britanicii se întreabă ce se întâmplă acum între Prințul William și Prințul Harry?

Prințul Harry a călătorit în Marea Britanie după aflarea veștii diagnosticului de cancer al tatălui său, Regele Charles, dar călătoria sa nu a inclus și o reuniune cu fratele său, Prințul William.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a sosit pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat la Clarence House, reședința de lungă durată a regelui Charles, în vârstă de 75 de ani. Se crede că ultima dată când tatăl și fiul au fost împreună a fost la ceremonia de încoronare a monarhului din luna mai 2023, la care Harry a participat.

Prințul Harry a făcut călătoria singur din California, unde locuiește împreună cu soția sa Meghan Markle și cei doi copii ai lor, fiul de 4 ani, Prințul Archie, și fiica de 2 ani, Prințesa Lilibet. Apropiații lui Harry au declarat că acesta ar fi încântat de șansa ca Prințul William și Prințul Harry să se întâlnească, adăugând că „Principalul motiv pentru care ducele călătorește în Marea Britanie este să-și viziteze tatăl. Dacă s-ar fi ivit ocazia de a-l vedea pe Prințul de Wales, atunci ducele ar fi acceptat-o cu plăcere”.

Informații noi din familia regală britanică

Aşadar, Harry, care s-a îmbarcat în zborul de 11 ore la câteva ore după ce tatăl său a dezvăluit că este bolnav, a zburat singur din America spre Londra, lăsându-i pe Meghan, Archie și Lilibet în casa lor din California. Harry abia a vorbit cu tatăl său de la moartea reginei Elisabeta și se pare că nu a existat niciun contact atunci când și-a sărbătorit cea de-a 39-a aniversare. Surse de la palat au declarat că nu există planuri pentru o întâlnire între Harry și William în timp ce ducele de Sussex se află la Londra, spulberând speranțele unei potențiale ramuri de măslin între frații regali.

Din informaţiile presei britanice, în timpul vizitei scurte, frații regali au stat la distanță unul de celălalt. Presa britanică a publicat fotografii cu Harry pe aeroportul Heathrow, la doar o zi după ce acesta a sosit pe același aeroport cu un zbor din Los Angeles.

În afirmaţiile sale, „Sunt sigur că Harry va lăsa deoparte trecutul chiar acum pentru această problemă serioasă. Familia regală – inclusiv familia Sussex – este atât de important ca toată lumea să tragă în direcția bună.”, a declarat comentatorul regal Richard Fitzwilliams, conform Dailymail.

Prințul William s-a întors la îndatoririle publice

Este pentru prima dată când William apare în această postură, de când soția sa, Kate, a fost internată la un spital din Londra, pe 16 ianuarie, pentru o operație abdominală. Ea a petrecut aproape două săptămâni la clinica privată din Londra și se recuperează acasă. William a înmânat medalii unor notabilități și eroi locali în cadrul unei ceremonii la Castelul Windsor, în cursul dimineții, și urma să participe miercuri seara la un dineu de caritate pentru serviciul de ambulanță aeriană din Londra.

Imaginile din timpul zilei, cu Prințul William și Prințul Harry au dat de înțeles ce se întâmplă. Imginile îi arătau pe cei dei doi, Harry urcându-se în avionul spre SUA, și William singur, împărțind medalii, au fost o nouă sursă pentru tabloidele britancie care au speculat tensiunile dintre cei doi. În spatele acestor imagini se află doi frați regali, legați în doliu de moartea mamei lor, Prințesa Diana, când William avea 15 ani și Harry 12 ani, ale căror drumuri s-au despărțit dramatic.

Ce se întâmplă acum între Prințul William și Prințul Harry. Informații noi din familia regală britanică

În timp ce William, moștenitorul, a fost destinat din naștere să fie rege, Harry, care este al cincilea în linia de succesiune la tron după fratele său și cei trei copii ai lui William, a părut adesea să se lupte cu rolul de „rezervă”.

Sursa – playtech.ro