Cele mai fermecătoare plaje din Seychelles

0 23

Pentru persoanele care se află în căutarea unor oferte de Vacanțe exotice, agențiile de turism au mai multe opțiuni, iar Seychelles este o destinație de vacanță care cu siguranță va impresiona fiecare turist.

Pentru persoanele care se află în căutarea unor oferte de Vacanțe exotice, agențiile de turism au mai multe opțiuni, iar Seychelles este o destinație de vacanță care cu siguranță va impresiona fiecare turist.

Este important să vă planificați vacanța din timp, iar apoi să căutați Bilete de avion ieftine spre aceasta destinație, unde veți găsi plaje cu adevărat fermecătoare, care sunt acoperite cu nisip fin, umbrite pe alocuri de palmieri înalți și mărginite de apele azurii.

Indiferent de faptul că doriți doar să vă relaxați pe nisipul fierbinte iar apoi să vă răcoriți în apă, sau că vreți să explorați lumea subacvatică pentru a vă bucura de cele mai tari experiențe, Seychelles reprezintă destinația ideală pentru o vacanță exotică. Pe scurt vă sunt prezentate în continuare unele dintre cele mai fermecătoare plaje din Seychelles.

Plaja Anse Intendance

Plaja Anse Intendance este renumită datorită nisipului alb și apelor azurii. Accesul este ușor la plajă cu o mașină închiriată sau cu mijloacele de transport public. Turiștii cazați în stațiunile din insula Mahe preferă să-și petreacă timpul aici. Această plajă este liberă, nu există restaurante aglomerate sau terase de la care să răsune muzica. Pentru mulți turiști, această plajă este un colt de rai pentru că se pot relaxa după foarte multă agitație la locul de muncă.

Plaja Baie Lazare

Plaja Baie Lazare aflată mai la nord de Anse Takamaka, are lungimea de 2 km, și este acoperită de nisip alb. În apele care mărginesc această plajă sunt destul de des întâlniți recifii de corali. În apa cristalină puteți înota, vă puteți bălăci sau puteți desfășura activități precum windsurfing și snorkeling.

Pentru a avea parte de o vacanță de vis pe o plajă fermecătoare, înconjurată de palmieri înalți și flori tropicale, alegeți Plaja Baie Lazare.

Plaja Anse Takamaka

Plaja Anse Takamaka reprezintă destinația ideală pentru cei pasionați de snorkeling. Apele cristaline nu sunt foarte adânci, iar din acest motiv sosesc aici multe familii cu copii. În apropiere există și câteva restaurante unde turiștii pot merge pentru a-și potoli foamea după timpul petrecut pe plajă.

Plaja Petit Anse

Una dintre cele mai fermecătoare plaje din Seychelles este cu siguranță Plaja Petit Anse, care în ciuda faptului că aparține hotelului Sour Seasons Resort Seychelles, este accesibilă și altor turiști din afara hotelului. Această plajă are nisipul fin, iar vegetația luxuriantă din jur, alături de apa cristalină și nisipul fin creează un peisaj fabulos.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata