Cele mai potrivite modele de pantofi pentru nunțile de iarnă

23

De regulă, nunțile au loc vara sau la începutul toamnei. Cu toate acestea, există numeroase motive pentru care cuplurile aleg să se căsătorească în sezonul rece. Deși, iarna poate oferi un decor impecabil pentru o nuntă de poveste, invitații se confruntă cu o dilemă, pentru că nu știu ce să poarte. Chiar dacă rochiile rămân, în continuare, articolele vestimentare preferate de către doamne, există problema încălțărilor.

Dacă și tu ai fost invitată la o nuntă de iarnă, îți venim în ajutor, astfel încât să faci alegerea optimă în ceea ce privește încălțările.

Pantofi cu toc pătrat și barete

Urmează să mergi la o nuntă în sezonul rece? Nu te îngrijora! Acest lucru nu presupune o schimbare dramatică a ținutei. Pe timp de zi, poți opta pentru o rochie mulată sau o fustă tip creion, de lungime medie și un top elegant din mătase. O alegere inspirată poate fi și un deux-piece care să-ți vină impecabil.

Indiferent de alegere, ținuta de nuntă poate fi completată de o pereche de pantofi cu toc pătrat, care să-ți ofere stabilitate. În sezonul rece, poartă pantofii cu baretă, de tip Mary Jane, cu ajutorul cărora să ieși în evidență indiferent de outfitul pe care îl porți.

Pantofi clasici, cu toc înalt

Temperaturile scăzute nu trebuie să te împiedice să porți o pereche de pantofi clasici, eșeganți, cu toc înalt. Din fericire, nu vei fi nevoită să mergi mult pe jos până la restaurant, unde te vei bucura de căldură pe tot parcursul serii. Dacă vrei să porți o rochie lungă de seară, aceasta arată minunat alături de tocuri înalte. În cazul în care situația îți permite, ia cu tine și o a doua pereche de pantofi. Poți merge cu o pereche de botine sau cizme mai călduroase pe timpul zilei, la cununia civilă, iar seara, poți apela la pantofi.

Botine elegante

Ți-ai cumpărat o rochie de cocktail scurtă pentru nuntă? Încălțările perfecte pentru un eveniment de iarnă sunt botinele. În funcție de preferințe, poți alege modele cu toc gros sau subțire, care se vor potrivi, la fel de bine, cu rochii în nuanțe de negru, albastru, verde sau burgundy. În orice ținută elegantă de iarnă, dresurile sunt obligatorii! Nu doar că arată bine alături de rochii și fuste, însă, țin și de cald pe parcursul evenimentului.

Cizme peste genunchi

Pe lista încălțărilor perfecte pentru o nuntă de iarnă sunt și cizmele peste genunchi, care pot să înlocuiască botinele. Desigur, cizmele lungi arată bine alături de rochii scurte, astfel încât să atragi atenția asupra picioarelor. Deși varianta cea mai bună include purtarea cizmelor negre, nu este greșită nici alegerea cizmelor într-o nuanță caldă de maro. Cizmele peste genunchi arată la fel de bine și cu o rochie vaporoasă, cu decupaje în partea de jos.

În afară de stilul și culoarea încălțămintei pentru nuntă, este important să acorzi atenție și materialului. Cea mai indicată este pielea naturală, care îți protejează picioarele de frig și de transpirația în exces. Pe epantofi, găsești sute de modele perfecte pentru fiecare eveniment, astfel încât să obții o apariție impecabilă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata