Celine Dion anulează spectacolele din 2023-24 din cauza stării de sănătate

De Jurnalul Național Externe Monden 312 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Cântăreața a postat un videoclip în decembrie 2022 pentru a spune că a fost recent diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Pictograma pop Celine Dion și-a anulat toate spectacolele rămase programate pentru 2023-2024, declarând că nu era suficient de puternică pentru a face turnee în timp ce se luptă cu o tulburare neurologică rară.

Anul trecut, canadianul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că starea ei – Sindromul Persoanei înțepenite – îi afecta cântarea.

„Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată… și chiar dacă îmi rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul până când sunt cu adevărat gata să mă întorc pe scenă”, a scris Dion pe Twitter.

„Nu renunț… și abia aștept să te revăd!” ea a adăugat.

O declarație lansată în turneul ei spunea: „Cu un sentiment de dezamăgire extraordinară, turneul mondial Courage al lui Celine Dion a anunțat astăzi anularea tuturor datelor rămase aflate în vânzare pentru 2023 și 2024”.

Sper să te faci bine în curând. Am urmărit concertul tău în 2017 și a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea! Un vis devenit realitate, într-adevăr. Aștept cu nerăbdare să te revăd pe scenă. Până atunci, vă rugăm să continuați să aveți grijă de voi.

— Maria Fernanda (@mfjabbur) 26 mai 2023

Dion, una dintre cele mai bune cântărețe feminine cu o voce de octave, este autoarea unor hituri precum, Why You Loved Me, My Heart Will Go On și Think Twice.

În decembrie 2022, ea a postat un videoclip plin de lacrimi pe Instagram pentru a spune că a fost recent diagnosticată cu sindromul persoanei înțepenite și că nu ar fi pregătită să înceapă turneul european în februarie, așa cum era planificat.

Ea a spus că tulburarea provoacă spasme musculare și „nu-mi permite să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuit”.

Pacienții suferă de obicei de mușchi rigidi ai trunchiului, brațelor și picioarelor, cu zgomot sau suferință emoțională cunoscută pentru a declanșa spasme.

Anulările vor afecta turneul ei de 16 țări în Europa, care urma să înceapă la Amsterdam în august și să se încheie cu două întâlniri la arena O2 din Londra în aprilie anul viitor.

„Turneul mondial Courage” a început în 2019, iar Dion a finalizat 52 de spectacole înainte ca pandemia de coronavirus să pună restul în așteptare. Ea a anulat ulterior secțiunea nord-americană a turneului din cauza problemelor ei de sănătate.

Fanii online au reacționat cu dezamăgire, dar i-au urat bine lui Dion.

Iubire și pace și putere și vindecare pentru tine. Te place așa cum ești. ❤️

— Mara Dolan (@MaraDolan) 26 mai 2023

„Nu este surprinzător, dar nu mai puțin trist. Curaj pentru tine Celine, suntem alături de tine”, a scris un cont de informații despre fani @LesRedHeads.

„Nu trebuie să-ți ceri scuze reginei! Aveți grijă de dumneavoastră. Sănătatea ta ar trebui să aibă prioritate numărul unu”, a scris @notaerz.

Cel mai mic dintre cei 14 copii, Dion s-a născut în Quebec, Canada și a început la 12 ani, când mama ei i-a trimis o înregistrare a ei lui Angelil, care și-a ipotecat propria casă pentru a-și finanța primul album. A început să cânte în franceză, dar a început să urle hituri în engleză după ce a luat lecții de engleză în anii 1980.

Ea a câștigat faima mondială în 1997 cu My Heart Will Go On, tema filmului extrem de popular al lui James Cameron, Titanic.

Ea a transformat acest succes într-un concert obișnuit la Caesar’s Palace din Las Vegas, cântând pentru public seară de noapte timp de 16 ani, cu doar câteva pauze.

Sursa – www.aljazeera.com