CFR Călători: Oamenii pot cumpăra bilete de tren printr-o nouă aplicație mobilă

De Jurnalul Național Actuale Companii 232 citiri
3 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În prezent, compania CFR Călători anunță un parteneriat care oferă călătorilor posibilitatea de a achiziționa online bilete de tren CFR Călători simplu și rapid, fără nevoia de a printa documentul.

În acest sens, călătorii care doresc să achiziționeze bilete de tren CFR Călători au la îndemână o nouă alternativă comodă și rapidă pentru plata călătoriilor: aplicația 24pay.

În precizările sale, „Pentru achiziția unui bilet de tren, utilizatorul accesează meniul aplicației, secțiunea „Transport – Tren CFR Călători” și selectează informațiile pentru călătoria sa: stația de plecare, cea de sosire și data plecării. Pentru a finaliza achiziţia, utilizatorul trebuie să aleagă una dintre opțiunile de tren oferite, clasa/tipul de vagon, numărul călătorilor, locurile dorite şi să adauge adresa de e-mail, unde va primi biletele în format electronic.

În pasul final, utilizatorul va confirma suma totală, va efectua plata direct din aplicaţie și va primi biletele de tren la adresa de e-mail furnizată”, transmit reprezentanții CFR Călători.

Serviciul este disponibil pentru toate rutele operate de CFR Călători și se adresează tuturor persoanelor care călătoresc cu trenul, inclusiv unor beneficiari de facilități (pe baza unui ID) sau de reduceri (de exemplu, pentru posesorii de carduri TrenPlus).

Citește și: Festivalurile și concertele vor deveni un lux pentru români. Guvernul vrea să scumpească prețul biletelor

„Cerințele pasagerilor ne impulsionează să ne adaptăm constant noilor tendințe digitale. Prin acest parteneriat cu 24pay, ne dorim să extindem canalele de distribuție online a biletelor de tren CFR Călători.

Astfel, persoanele care doresc să cumpere bilete de tren online, vor avea la dispoziție, pe lângă aplicația CFR Călători bilete online, și aplicația 24pay. În acest fel, cumpărarea online a biletelor de tren CFR Călători devine un proces accesibil și utilizatorilor acestei aplicații și ne aduce mai aproape de nevoile călătorilor noștri” a declarat Traian Preoteasa, Directorul General al CFR Călători.

Obiectivele atinse prin parteneriatul dintre CFR Călători și 24pay

În acest sens, Utku Ogrendil precizează, „Noul parteneriat încheiat cu CFR Călători contribuie la atingerea a două obiective extrem de importante în implementarea strategiei 24pay: extinderea portofoliului prin servicii relevante şi diversificarea opțiunilor de plată pe segmentul transportului în comun. Avem peste 1,5 milioane de utilizatori care folosesc 24pay pentru a-şi rezolva rapid plăţile recurente, indiferent că vorbim despre achitarea unei facturi, cumpărarea unui bilet de autobuz sau plata serviciilor de parcare.

Anunţăm acum parteneriatul strategic cu CFR Călători, mult aşteptat de utilizatorii 24pay, care le permite să achiziționeze bilete de tren direct de pe dispozitivele lor mobile, sigur şi rapid. Acest parteneriat marchează încă un pas important în misiunea noastră de a simplifica plățile pentru toată lumea, oferind acces la un e-wallet complet, accesibil și ușor de utilizat.” – Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

Sursa – www.antena3.ro