Chef Florin Dumitrescu face sport zilnic pentru a putea mânca

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 152 citiri
5 min citire
Chef Florin Dumitrescu și-a făcut debutul în televiziune în 2012, iar astăzi este unul dintre cei mai talentați bucătari din România, el făcând senzație în show-ul culinar “Chefi la cuțite” de la Antena 1, alături de Sorin Bontea și de Cătălin Scărlătescu. Vedeta Antenei 1 a povestit, pentru Playtech Știri, despre schimbările pe care a trebuit să le facă la capitolul alimentație, dar și despre antrenamentele la care merge constant timp de 5 zile pe săptămână, pentru a nu acumula frustrări la capitolul mâncare.

Chef Florin Dumitrescu, în pauză la filmări

Chef Florin Dumitrescu a absolvit o școală cu profil sportiv, a jucat polo pentru Steaua și a devenit de câteva ori campion municipal și național. Aflat în pauză de la filmări, celebrul chef profită de timpul liber pentru a petrece cât mai mult timp cu familia, respectiv cu soția sa, Cristina Sima, și cu cele două fetițe ale lor, Ava Elisabeta și Mia.

 

Recent, într-un dialog exclusiv cu Playtech Știri, am aflat ce a ajuns să facă Chef Florin Dumitrescu pentru a putea mânca.

Vedeta Antena 1 spune că trebuie să țină pasul cu fetele

Pasiunea pentru gătit a descoperit-o la 14 ani, urmărind o emisiune TV, iar ulterior s-a angajat ca ajutor de bucătar la un restaurant din Capitală, ajungând să se perfecționeze în Italia în arta gastronomică.

Practic, toată viața a avut în preajmă ispite culinare și a desăvârșit gusturile unor preparate sofisticate sau tradiționale.

“Carnea, atât. Nu am slăbiciuni culinare, am învățat să-mi potolesc chestiile astea. Acum sunt mult mai echilibrat, să zicem.

Încerc să mănânc mai puțin, încerc să mănânc mai bine, pentru că nu mai am 20 de ani, nu mai am arderile de la 20 de ani și trebuie să am grijă puțin, că na, trebuie să țin pasul cu fetele”, a declarat, pentru Playtech Știri, Florin Dumitrescu.

Ce a ajuns să facă Chef Florin Dumitrescu pentru a putea mânca

Fiind conștient că nu are cum să păstreze un echilibru caloric, celebrul chef și-a făcut obiceiul de a face sport aproape zilnic, iar ca să fie obligat să nu sară peste vreun antrenament, și-a făcut abonament.

“Merg la sală zilnic, 5 zile pe săptămână. Nu se vede pentru că eu merg la sală nu ca să arăt bine, merg la sală ca să pot mânca.

Exact. Încerc să grăbesc arderile prin sala de forță”, a povestit, pentru Playtech Știri, chef Florin Dumitrescu.

În această vară, vedeta Antenei 1 și-a încărcat bateriile în Italia, la mare, unde a mers împreună cu soția și cu cele două fiice. Între filmări și alte proiecte gastronomice, Florin mai are în plan și o escapadă pe tărâmuri elene, tot în formulă completă.

“Am fost plecați în Italia. Vom pleca în Grecia. Plecăm toată familia, stăm liniștiți pe malul mării, liniștiți fără telefoane, fără haos, fără oameni, fără nimeni, doar noi”, a precizat el.

Vedeta spune că fără telefon e un scenariu imposibil de realizat

Fără telefon e un scenariu imposibil de realizat, întrucât cel mai mult departe de mobil a stat mai puțin de jumătate de oră. Însă situația este diferită în vacanță, când apelurile telefonice sunt mai puține față de o zi normală de lucru.

“Cred că 25 de minute. Nu se poate, dacă nu răspund la telefon 2 zile, e posibil să ia foc lumea și nu e ok”, a precizat el zâmbind.

Dacă în aceste zile celebrul chef a fost într-o pauză la filmările pentru noul sezon de ”Chefi la Cuțite”, din toamnă fanii îl vor putea revedea, alături de ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și de Cătălin Scărlătescu, încingând tigăile și oalele, alături de viitorii componenți ai echipelor.

Sursa – playtech.ro