Christi și Seth Fritz au devenit virali pe TikTok după ce au început să-și taie tălpile pantofilor

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 100 citiri
4 min citire
Doi tineri au ajuns să strângă o mică avere din filmulețele postate pe TikTok, după ce au descoperit cum pot atrage atenția oamenilor de pe internet.

Practic, Christi și Seth Fritz au devenit virali pe TikTok după ce au început să-și taie tălpile pantofilor.

Iar, majoritatea urmăritorilor nu își dau seama că este vorba despre o parodie, însă tocmai această indignare le-a adus profit celor doi soți.

Astfel, „Soțul meu și cu mine am înlăturat partea de jos a tuturor pantofilor noștri. Am decis să începem să mergem desculți.

Dacă tăiem partea de jos a pantofilor, ne putem amesteca cu toți ceilalți” „, spune Christi Fritz, într-un videoclip de pe TikTok, cel mai viral, cu 56 de milioane de vizualizări.

De altfel, această practică este recomandată de mai mulți influenceri, având rolul de a facilita comunicarea cu natura.

Inițial, cei doi au mers complet desculți, însă s-au confruntat cu anumite probleme.

De exemplu, Christi s-a pomenit dată afară dintr-un magazin, din cauza faptului că nu purta pantofi.

În afirmaţiile sale, „Deoarece unele afaceri nu vor să fim complet desculți, dacă tăiem partea de jos a pantofilor, ne putem amesteca cu toți ceilalți.”

Concret, această practică nu a fost primită bine nici de oamenii de pe TikTok, însă videoclipurile au continuat să strângă milioane de vizualizări.

Astfel, „Ați scos și partea creierului care spune să nu faceți asta?” a scris o persoană.

20.000 de dolari pentru cadourile de sărbători

„Am auzit pentru prima dată de familia Fritz într-un videoclip în care Christi vorbea despre cum și-au stabilit un buget de 20.000 de dolari pentru cadourile de sărbători pentru copiii lor mici.

La prima vizionare, am fost furioasă. Cum își permit?! Părul de pe ceafă mi s-a ridicat. Sângele meu fierbea. Am urmărit din nou. Așteaptă, asta e o glumă? Nu eram sigură.

Am răsfoit pagina lor, căutând indicii. Christi, în vârstă de 27 de ani, este blondă și frumoasă, ținutele ei sunt la modă în stilul acela al Generației Z, iar copiii ei sunt adorabili.

Seth, în vârstă de 24 de ani, interpretează rolul soțului tăcut în vloguri. Multe dintre filmulețele de pe pagina lor sunt cu Christi făcând videoclipuri „Get ready with me” sau jucându-se cu copiii.

Totul din punct de vedere estetic despre familia Fritz sugerează că sunt personalități autentice pe social media – cu excepția lucrurilor ieșite din comun.

Am devenit în cele din urmă convinsă că făceau o farsă doar atunci când am văzut videoclipul lor despre achiziționarea unui iPhone pentru copiii lor de 4 și 1 an, pe care intenționau să-l păstreze până la vârsta de 16 ani.

Când un prieten mi-a trimis videoclipul cu îndepărtarea pantofilor, mi-am dat seama că familia Fritz operează la un nivel cu totul nou”, explică jurnalista de la Business Insider.

TikTok, o sursă de venit pentru cei doi soți

Christi și Seth Fritz s-au cunoscut în liceu, însă au început să se întâlnească după ce au absolvit.

Cei doi trăiesc în SUA și au doi copii mici, câștigând, în ultimii trei ani, bani frumoși din TikTok.

La început, Christi posta videoclipuri în care apărea dansând, însă totul a luat amploare când a descoperit să indignarea oamenilor poate genera un profit mai mare.

Aşadar, „Facem TikTok de atât de mult timp, am studiat algoritmul și știm pur și simplu ce să spunem, când să o spunem și cum vor reacționa oamenii.

„Oamenii cred că atragem atenția prin indignare. Dar într-adevăr, atragem atenția prin indignare pentru că ne străduim să facem bani”, a explicat Christi, pentru Business Insider.

Sursa – www.antena3.ro

TAGGED: ,