Cine este Stormy Daniels?

De Jurnalul Național Externe Justiţie 179 citiri
5 min citire
Stormy Daniels este o singură actriță de film pentru adulți a cărei relație cu fostul președinte american Donald Trump a făcut-o să fie prezentată publicului larg din Statele Unite și din întreaga lume.

Daniels spune că ea sa intersectat pentru prima dată cu mogul imobiliar devenit politician în vara anului 2006, în timpul unui turneu de golf de caritate din Lake Tahoe, la granița dintre California și Nevada. Actrița tocmai făcuse o scurtă apariție în filmul lui Judd Apatow, „The 40-year-old Virgin”.

Daniels avea 27 de ani la acea vreme, iar Trump 60.

Potrivit relatării lui Daniels, acesta a invitat-o ​​la cină în suita lui, unde a primit-o îmbrăcată în pijamale.

Ea susține că au continuat să aibă ceea ce „s-ar putea să fi fost cel mai puțin impresionant sex pe care l-am avut vreodată”. Trump a negat că au avut vreodată relații sexuale, acuzând-o pe Daniels de „extorcare” și spunând că afirmațiile ei sunt o „escrocherie totală”.

Ceea ce se știe cu siguranță este că Daniels a primit 130.000 de dolari – o plată liniștită – chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2016, la care Trump a candidat ca candidat republican.

Această plată se află în centrul acuzării lui Trump de către procurorul districtual din Manhattan, despre posibila încălcare a legilor privind finanțarea campaniei.

Odată ce tranzacția a fost dezvăluită în 2018, Daniels a cerut instanțelor să-și anuleze acordul de confidențialitate cu Trump și a început să circule în emisiunile de televiziune.

La 60 de minute de la CBS, ea a spus că vrea să clarifice recordul: „Nu sunt o victimă”, a spus ea categoric. Și chiar dacă nu a fost atrasă de el în acea noapte în Lake Tahoe, ea a spus că relația lor era consensuală.

Actrița a fost, de asemenea, clară în ceea ce privește promisiunile pe care a spus că Trump le-a făcut cu privire la un posibil rol în serialul de succes „The Apprentice”, în care a jucat apoi.

Credea ea că încerca să o ademenească?

„Desigur. Adică, nu sunt orb. Dar, în același timp, poate că va funcționa”, a spus ea, adăugând că a văzut relația ca pe un potențial impuls în carieră.

Stephanie Clifford – numele ei adevărat, deși preferă Stormy Daniels, numele ei de scenă – s-a născut în Baton Rouge, Louisiana și a crescut de mama ei după divorțul părinților ei. A fost neglijată de familia ei și abuzată sexual la vârsta de nouă ani de un bărbat mai în vârstă, a scris ea într-un memoriu din 2018. Cu toate acestea, era o elevă bună și pasionată de cai.

Pentru a-și câștiga existența, ea s-a orientat mai întâi spre striptease, apoi pe industria filmului pentru adulți, unde a devenit actriță vedetă, regizoare și scenaristă, câștigând mai multe premii.

 

Susținătorii lui Trump îl insultă în mod obișnuit pe Daniels pe rețelele de socializare, făcând ecou liderului republican care i-a poreclit în mod infam „fața de cal”.

Dar Daniels, în vârstă de 44 de ani, care s-a jucat cândva să intre în politică, a gestionat în mare măsură lumina reflectoarelor cu aplomb.

De atunci, ea l-a batjocorit pe Trump înapoi cu nume grele ale ei, cum ar fi „Tiny”, o referire nemăgulitoare la anatomia lui.

Daniels, care s-a gândit serios să candideze pentru un loc în Senatul SUA pentru Louisiana în 2010, are o fiică și anul trecut s-a căsătorit cu al patrulea soț, colegul actor porno Barrett Blade.

„Primesc atât de multe mesaje încât nu pot să răspund… nici nu vreau să-mi vărs șampania”, a scris ea pe Twitter, în timp ce și-a conectat marfa #TeamStormy, după ce Trump a fost pus sub acuzare la New York.

Mulțumesc tuturor pentru sprijin și dragoste! Primesc atât de multe mesaje încât nu pot răspunde… de asemenea, nu vreau să-mi vărs șampania 😜 #Teamstormy Comenzile de marfă/autografe se revarsă și ele! Vă mulțumim și pentru asta, dar acordați câteva zile suplimentare pentru expediere.

 

În timp ce ea sorbea şampanie, avocaţii ei au luat o poziţie mai sobră.

„Acuzarea lui Donald Trump nu este un motiv de bucurie”, au spus aceștia într-un comunicat.

„Munca grea și conștiința marilor jurați trebuie respectate. Acum să prevaleze adevărul și dreptatea.”

Sursa – www.aljazeera.com