Cine îi ia locul lui Kate Middleton cât timp face chimioterapie?

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 94 citiri
4 min citire
Kate Middleton a dezvăluit, într-un mesaj video, că are cancer, la doar câteva săptămâni după ce socrul ei, Regele Charles, a fost diagnosticat cu aceeași boală. Cu alte cuvinte, doi dintre cei mai importanți membri ai Familiei Regale Britanice nu își pot îndeplini îndatoririle pentru o perioadă nedeterminată.

Cine preia rolul Prințesei Kate Middleton până se recuperează

În plus, și Prințul William și-a anulat sarcinile regale până după Paște, pentru a-și susține soția și copiii (George, Charlotte și Louis) în aceste momente dificile.

Din moment ce Regele Charles își continuă tratamentul, înseamnă că Familia Regală Britanică a rămas cu doar patru membri de rang înalt care vor lucra în numele Casei Regale în următoarea perioadă: Regina Camilla, Prințesa Anne, Ducele de Edinburgh, Edward, și soția sa, Ducesa Sophie. Practic, consoarta suveranului și frații lui mai mici au preluat cele mai multe îndatoriri regale.

De ce Harry și Meghan Markle nu o pot ajuta pe cumnata lor

De la începutul anului 2024, împreună au efectuat peste 170 de angajamente. În opinia experților regali, și alte rude vor trebui să facă un pas înainte pentru a da o mână de ajutor.

Prințul Andrew, Harry și Meghan Markle ar mai fi putut prelua din atribuții, însă aceștia sunt excluși de Familia Regală. Pe de altă parte, fetele lui Andrew (Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie) nu sunt în prezent membre ale Familiei Regale care lucrează în serviciul monarhiei. În aceași situație este și Lady Louise Windsor, fiica Prințului Edward.

Se pare că au existat apeluri către Zara, fiica Prințesei Anne, și către soțul ei, Mike Tindall, să facă mai mult pentru rudele lor în această perioadă grea. În schimb, Ducele de Gloucester, vărul Reginei Elisabeta a II-a, continuă să aibă angajamente regale chiar și la 79 de ani.

După ce boala Regelui Charles a fost dezvăluită, comentatorul regal Phil Dampier a pus la îndoială capacitatea Familiei Regale de a ține pasul cu sarcinile zilnice. Deși Prințesele Beatrice și Eugenie ar putea face „sarcini minore”, legăturile din trecut ale tatălui lor, Prințul Andrew, cu Jeffrey Epstein fac implicarea lor „mai dificilă”.

Prin urmare, toată lumea e cu ochii pe Ducesa de Edinburgh, Sophie, care a făcut o „treabă foarte bună” de-a lungul timpului, Dampier adăugând că ar dori să o vadă „îmbunătățindu-și jocul și făcând un pic mai multe”.

Sora Regelui Charles (Prințesa Anne) are 11 angajamente până la sfârșitul lunii, în timp ce Ducele de Edinburgh, Prințul Edward, are doar două.

Rolul lui Kate în Familia Regală Britanică

Catherine Middleton a fost numită Alteța Sa Regală, Ducesa de Cambridge, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William în aprilie 2011. Ulterior, Kate a devenit Prințesă de Wales când Regina Elisabeta a II-a a murit.

Pe lângă îndeplinirea task-urilor regale în sprijinul Regelui Charles atât în Anglia, cât și în străinătate, Alteța Sa, Prințesa Kate, își dedică timpul pentru o serie de cauze și organizații caritabile. Multe dintre ele se concentrează pe asigurarea unui start cât mai bun al copiilor în viață.

Sursa – playtech.ro