Circa două treimi din totalul comenzilor plasate pe evoMag au fost plătite online cu cardul

Foto: noobz.ro
0 5

Aproape două treimi dintre comenzile plasate de Black Friday prin intermediul evoMag au fost plătite online, cu cardul, arată datele retailerului, transmise vineri AGERPRES.

În ceea ce priveşte modalitatea de a comanda produse, 70% din totalul acestora au fost plasate de pe dispozitive mobile, 68% dintre comenzi au fost efectuate de către bărbaţi, restul de 32% de către femei, potrivit sursei citate.

Cele mai vândute produse au fost telefoanele mobile, televizoarele LED, laptopurile, electrocasnicele mari şi componentele PC.

Actuala campanie de reduceri evoMag a început imediat după miezul nopţii şi va fi activă până pe data de 15 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile ajung până la 85%.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, retailerul anunţă că toate comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul din Bucureşti va fi deschis în perioada 13 – 14 noiembrie, între orele 8:00 – 20:00, iar duminică, 15 noiembrie, între orele 8:00 – 16:00.

Aşadar, evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete), asigurări, pentru nou-născuţi şi pentru casă şi grădină.

Această companie a fost înfiinţată în anul 2005 de către Mihai Pătraşcu, cel care ocupă, în continuare, poziţia de director general.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata