Compania aeriană Blue Air lansează trei noi pachete tarifare cu beneficii suplimentare

206

Operatorul aerian Blue Air anunţă lansarea a trei noi pachete tarifare, menite să ofere pasagerilor soluţii adaptate nevoilor de călătorie, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

În acest sens, începând cu data de 27 aprilie 2021, pe site-ul Blue Air sunt disponibile variantele tarifare BlueBASIC, BluePLUS şi BlueBIZ.

– Pachetului BlueBASIC sunt incluse beneficii precum: cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg şi check-in online gratuit disponibil cu 24 de ore înainte de decolare. În plus, pentru o perioadă limitată de timp, toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferenţa de tarif.

–  Pachetul BluePLUS este destinat pentru călătoriile de agrement şi conceput pentru pasagerii care doresc un plus de confort, incluzând: cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (100x80x30cm), selectarea gratuită a locurilor standard (rândurile 5 – 32, dar cu excepţia locurilor cu spaţiu suplimentar pentru picioare), o schimbare gratuită (pentru o perioadă limitată de timp) a datelor de călătorie (cu plata doar a unei diferenţe de tarif), check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare, şi check-in gratuit la aeroport.

– Pachetul BlueBIZ este un produs premium, creat pentru a răspunde cerinţelor similare clasei Business ale transportatorilor tradiţionali, ce conţine: loc premium, inclusiv locurile din primul rând şi locurile cu spaţiu suplimentar pentru picioare, schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit, prioritate la îmbarcare plus două bagaje de cabină, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg plus un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cală de 32 kg (100x80x30cm), check-in gratuit la aeroport, check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare.

În prezent, operatorul Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 16 ani de activitate a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

În plus, operatorul aerian este certificat IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi membru cu drepturi depline IATA.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata