Consiliul Concurenţei analizează preluarea PayPoint Services SRL de către Innova/6 SCA SICAV – RAIF

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Innova/6 SCA SICAV – RAIF intenţionează să preia PayPoint Services SRL şi, indirect, Payzone SA, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Astfel, compania Innova/6 SCA SICAV – RAIF este parte a Grupului Innova, care deţine mai multe fonduri de investiţii. În prezent, grupul Innova investeşte în ţările din Europa Centrală şi de Est şi din regiunea Balcanică în domenii precum tehnologie – media – telecomunicaţii (TMT), ambalaje, alimentar şi băuturi, servicii pentru companii din sectorul comerţului cu etc.

Iar PayPoint Services SRL şi Payzone SA sunt active în principal în prestarea serviciilor legate de plata facturilor şi transferul de bani şi în distribuţia de produse preplătite de telefonie mobilă, internet şi televiziune pentru consumatorii din România.

„Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se menţionează astfel, în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata