Constantin Sebeşanu este numit director de Dezvoltare, în Impact Developer & Contractor

272

Impact Developer & Contractor îşi consolidează echipa prin numirea lui Constantin Sebeşanu în poziţia de director de Dezvoltare, informează luni compania.

Astfel, Constantin Sebeşanu cu peste 25 de ani de experienţă în dezvoltarea de proiecte şi managementul activelor, va ajuta la extinderea companiei la nivel naţional prin noi construcţii sustenabile, se spune într-un comunicat remis AGERPRES.

„Este o onoare să fac parte din echipa unui dezvoltator de top, cu 30 de ani de experienţă pe piaţa imobiliară din România. În cadrul companiei Impact, voi coordona dezvoltarea mai multor proiecte sustenabile, la un standard ridicat de calitate, care vor contribui atât la îmbunătăţirea calităţii locuirii, cât şi la dezvoltarea zonelor în care vom construi”, a declarat Constantin Sebeşanu, director de Dezvoltare Impact Developer & Contractor.

Constantin Sebeşanu a participat activ la iniţierea şi operarea a zeci de proiecte, pe parcursul celor 25 de ani de experienţă în dezvoltarea de proiecte şi managementul activelor, sprijinind astfel procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă şi succesul investiţiilor. Noul director de Dezvoltare al Impact a urmat cursurile la Institutul Politehnic Bucureşti şi deţine specializări în Management Strategic şi Financiar, dobândite în cadrul universităţilor Cornell şi Boston.

„Ne bucurăm să-l avem pe Constantin Sebeşanu la conducerea Departamentului nostru de Dezvoltare. Aflat într-o poziţie strategică în cadrul companiei, avem convingerea că va avea o contribuţie semnificativă la implementarea strategiei noastre de expansiune la nivel naţional. Obiectivul companiei este de a construi locuinţe de calitate, sustenabile, îmbunătăţindu-ne continuu procesul de construire, iar experienţa lui Constantin se potriveşte perfect acestui scop”, a afirmat Sorin Apostol, director general al companiei.

În contextul de dezvoltare, în ianuarie 2021, Impact Developer & Contractor a început construcţia Noului Greenfield (faza a IV-a de dezvoltare), cu obiectivul de a implementa un concept de construire responsabil faţă de mediu şi care respectă cele mai înalte standarde de eficienţă energetică. În paralel, compania lucrează la ultima fază a ansamblului Luxuria Residence, certificat BREEAM Excellent, şi la ansamblul rezidenţial Boreal Plus din Constanţa. Anul acesta, Impact va demara lucrările de construire pentru Greenfield Copou, proiect rezidenţial din Iaşi care va replica modelul Greenfield Băneasa.

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în Bucureşti, cât şi în marile oraşe ale ţării. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence.

Anul acesta, ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile şi 673 de apartamente, construit pe o suprafaţă de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.

Dar şi în Iaşi, Impact continuă extinderea la nivel regional şi demarează Greenfield Copou. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafaţă de 48.685 mp.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata