CRM-ul, o investiție pentru afacerea ta

0

Sursa: Financiarul.ro.

Se spune că TIMPUL este cea mai prețioasă resursă pe care am primit-o de la viață. Mai mult decât atât, timpul este singura resursă distribuită în mod egal tuturor. Ziua are 24 de ore pe fiecare om.

Ceea ce face însă diferența este felul în care alegem să folosim această resursă. Activitățile în care investim timp spun câte ceva despre noi. Timpul pe care îl alocăm unor sarcini ne poate aduce succesul într-o afacere sau… dimpotrivă, eșecul. E limpede așadar, că a ne uita cu atenție la felul în care ne împărțim și folosim orele de lucru poate realmente să ne îmbunătățească afacerea într-un  mod considerabil.

Când te uiți cu atenție la ceea ce ai făcut împreună cu echipa ta într-o zi, ai șanse mari să îți dai seama dacă folosești sau nu timpul la adevărata lui valoare. Și să acționezi în consecință. Să găsești soluțiile și instrumentele potrivite pentru afacerea pe care o manageriezi.

Și apropo de soluții, ei bine, există CRM-ul, un instrument de management care te poate ajuta să îți dezvolți afacerea și să aloci mai mult timp pentru activitățile care contează și aduc profit.

CRM-ul, un  salvator de timp și un generator de profit. Prin automatizarea fluxului de lucru și a procesului de interacțiune cu clienții, furnizorii ori partenerii – echipa ta va reusi să aloce mai puțin timp pentru sarcinile manuale și să se concentreze mai mult pe activitățile de vânzare. Ceea ce, într-un timp scurt, se va transforma în profit pentru compania ta.

CRM-ul are un ROI de 8.71$ pentru fiecare dolar investit

Există studii care arată că soluția CRM are un ROI de 8.71$ pentru fiecare dolar investit . CRM-ul a fost construit pentru a ajuta afacerile să genereze vânzări cât mai repede posibil. Fiecare contact este direcționat și organizat foarte bine într-un CRM, transformând acțiunile ulterioare în acțiuni automate. De altfel, motorul unui  CRM se asigură că fiecare oportunitate este preluată și câștigată.

CRM-ul este un instrument cu beneficii notabile. Daca vrei sa afli mai multe despre avantajele acestuia, hai să ne cunoaștem la Internet and Mobile World, între 3-4 octombrie, la Romexpo. Noi vom fi la standul cu numărul 22 si te vom întâmpina cu multe informații valoroase. Vino să îți arătăm de ce un CRM este o investiție, și nu o cheltuială.

Iar dacă nu ai apucat să-ți iei bilet, noi îți facem un CADOU!

Intră acum pe pagina noastră de Facebook, Danmar Computers, scrie-ne  un mesaj în privat sau lasă-ne un comentariu, spune-ne că îți dorești să participi, iar noi îți oferim GRATUIT o invitație la Internet & Mobile World 2018.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata