Cum poate un vas wc suspendat să îți îmbunătățească viața?

Baia este încăperea din casă care are mai multe funcționalități decât credem. Pe lângă faptul că ne ajută să avem o igienă mai bună, este și locul ideal pentru relaxare. Tocmai de aceea trebuie concepută cu gust și cu atenție. Dar luând în considerare gama largă de obiecte sanitare și piese de mobilier pe care o găsim pe piață, alegerea produselor potrivite este un pas destul de complicat. Și pentru că obiectul cel mai utilizat dintr-o baie este vasul wc, ne-am hotărât să îți facem cateva sugestii. Un vas wc suspendat ar trebui să fie prima ta alegere. Ales așa cum trebuie îți va îmbunătăți viața mai mult decât crezi.

Inovațiile care au avut loc din punct de vedere funcțional au făcut ca fiecare vas wc suspendat să fie ușor de utilizat și de întreținut. Multe dintre tehnologiile disponibile se bazează pe o igienă sporită, fiind un criteriu important atunci când achiziționezi un vas wc suspendat. Vasurile wc găsite la NeaKaisa dispun de funcții care îmbunătățesc procesul de igienizare. Sistemul Direct Flush, găsit la mai multe branduri, dar sub o altă denumire, este prezent la vasurile wc fără ramă interioară. Jetul de apa este redirecționat uniform pe toți pereții vasului așa încât să permită curățarea întregului bazin.  

Alegând un vas wc suspendat fii sigur că modul de îngrijire va fi mult mai simplu. Fiind cu montaj în perete, rezervorul este încastrat, ceea ce înseamnă că sunt mai puține locuri în care trebuie să insisti cu curățenia. De asemenea, dacă alegi pentru vasul wc un capac cu sistem ce presupune montarea și demontarea rapidă, nu mai pierzi atât de mult timp curățând fiecare zonă greu accesibilă a vasului. 

Un alt avantaj al unui vas wc suspendat este faptul că ocupă mai putin spațiu, prin urmare este potrivit în orice baie. Spațiul suplimentar de sub toaletă suspendată se curăță mult mai ușor și face încăperea să pară mai mare. 

Aspectul vasurilor wc găsite la NeaKaisa este de necontestat. Toaletele suspendate au un design mai elegant, mai modern, care funcționează extrem de bine în băile contemporane. Sunt și foarte la modă, astfel incât pot fi caracteristica principală a designului întregii băi. Mai mult de atât, pot adăuga valoare decorului datorită atractivității lor elegante. De exemplu, într-o baie mică ai posibilitatea de a opta pentru un vas wc cu funcție de bideu Ideal Standard Connect, iar tu beneficiezi de mai multe avantaje. 

Atât obiectele sanitare suspendate, cât și mobilierul, au fost concepute special pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Nu doar că dispun de diverse funcționalități care își usurează munca, ci și se potrivesc foarte bine într-un interior realizat în stil modern. În magazinele de profil ai posibilitatea să alegi vasul wc și bideul în funcție de nevoile pe care le ai și fii sigur că vei găsi acele produse care se vor încadra perfect în decorul băii, care îți vor oferi confortul necesar și care te vor scăpa de multe bătăi de cap suferite din pricina igienei.   

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata