Cum sa alegi locatia pentru un eveniment important

0 112

Locatia este un element extrem de important in vederea reusitei unui eveniment. Multe persoane ca reusita unui eveniment depinde de numarul de persoane, de meniul cat mai exigent si bineinteles de reprezentanta protagonistilor (miri, nasi, directori, etc.).

S-a dovedit ca in spatele tuturor acestor aspecte, un element extrem de important este locatia, cum este aleasa ea si cat de bine se potriveste pe tiparul evenimentului propriu-zis. Conteaza bineinteles si numarul de invitati, amploarea evenimentului, cat si decorul sau meniul. Astfel, alegerea locatiei perfecte este esentiala pentru o buna desfasurare a unui eveniment.

Cum sa alegi locatia potrivita pentru un eveniment important.

Pentru orice eveniment special, marimea salii sau a locului de desfasurare este foarte importanta. Cu cat spatiile sunt mai vaste, cu atat vor da impresia de mai multa libertate si relaxare. O locatie mai ampla din punct de vedere al dimensiunii, permite in acelasi timp si o mai buna coordoare, cat si mai multa diversitate in ornamentarea acesteia. Astfel este bine sa se tina cont nu doar de numarul de invitati, ci si de variatiile de decor si de functionalitatea salii.

La o nunta, numarul de locuri nu ar trebui niciodata sa fie direct proportional cu numarul confirmarilor sau cel putin ar trebui sa existe confirmari sigure 100% cu cel putin o luna inainte de eveniment. Cu totii putem preintampina o problema serioasa fix in ultimul moment, insa localul ales ar trebui sa ofere flexibilitate…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x