Cum să îți alegi corect tâmplăria pentru casa ta?

De Continut Sponsorizat Casă și Grădină Publicitate 147 citiri
4 min citire
Pentru izolarea unei case o importanță deosebită o are tâmplăria pe care o alegi. Geamurile și ușile trebuie să fie în așa fel făcute încât să îți izoleze încăperea atât termic cât și fonic. Piața ferestrelor și ușilor este extrem de ofertantă, dar cum să știi la ce trebuie să te uiți atunci când îți alegi produsele necesare casei tale. Iată câteva informații care sperăm să te ajute să iei deciziile mai ușor.

În funcție de ce criterii să îți alegi geamurile și ușile pentru casa ta?

Pentru casa ta vei avea nevoie de geamuri și uși de interior și de exterior. Cele pentru interior sunt relativ ușor de ales, deoarece acestea nu interacționează cu factorii externi care pot dăuna, astfel că nu cauți foarte multe caracteristici tehnice, ci mai degrabă te uiți după aspect. Însă, când vorbim de geamurile și ușile pentru exterior, acestea trebuie alese cu mare grijă. În primul rând acestea trebuie să izoleze termic și împotriva umidității.

În acest caz trebuie să ții cont de zona în care locuiești, de temperaturile minime și maxime care s-au înregistrat în zona respectivă, și trebuie să alegi ceva care să te protejeze atât de frig cât și de căldură. Apoi, dacă zona este una circulată, într-un cartier zgomotos, sau aproape de o cale ferată, e important să ții cont de izolarea fonică.

Care sunt cele mai potrivite geamuri și uși ?

Cum spuneam, piața este foarte ofertantă când vorbim despre aceste produse. De la geamuri și uși cu profil aluminiu la cele cu profil de lemn, specialiștii știu să te îndrume către cea mai bună alegere pentru tine. Niște geamuri și uși bune izolatoare termic și fonic sunt cele cu mai multe straturi de geam, acestea izolate la rândul lor între ele cu baghete din diferite materiale, care mai de care mai bune, care reduc transferul de căldură și nu permit umiditatea.

Aceste gemuri pot avea diferite tipuri de feronerie, cu diferite metode de închidere, basculare, micro ventilație, sau geamuri fixe. Le poți achiziționa în orice dimensiune ai nevoie, și chiar pot fi personalizate în funcție de forma dorită, dacă este una mai deosebită.

Culorile profilului sunt variate, practic îți poți găsi foarte ușor ceva adaptat casei tale, poți merge chiar pe varianta de culori diferite interior/exterior. Pot fi accesorizate cu rolete sau jaluzele de exterior-interior, cu acționare manuală sau electrică. Cauți mai multe componente electrice de înaltă calitate? Vizitează tme.eu unde poți alege dintre cele peste 500 000 de produse disponibile. Ai prețuri corecte, competitive și produse din portofoliul brandului cu reputație din domeniu.

Acordă atenție detaliilor legate de garanție şi montaj

Dacă ai decis care sunt variantele cele mai bune, ai descoperit care sunt profilele ideale pentru locuința ta ori proiectul pe care îl inițiezi, trebuie să acorzi puțină atenție şi aspectelor legate de garanție şi montaj. Cu siguranță, o companie care își respectă clienții furnizează produse de înaltă calitate, iar aceasta constantă este de obicei confirmată de garanția produsului.

Un alt detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere este legat de montaj. Pentru a beneficia de toate avantajele sistemelor achiziţionate este indicat să colaborezi cu specialişti experimentaţi în domeniul prelucrării şi montării profilelor de aluminiu. Aceştia pot pune în valoare cel mai bine caracteristicile deosebite ale materialelor. Echipa cu care colaborezi trebuie să deţină unelte şi ustensile adecvate cu ajutorul cărora vor fi montate profilele şi accesoriile.

Acordând atenţie acestor aspecte, vei avea certitudinea că vei avea o lucrare rezistentă, durabilă, care îşi va îndeplini perfect sarcinile.