Cum se apără Elon Musk în fața instanței, acuzat că și-a încălcat îndatoririle la Tesla?

85

Luni 12-07-2021, Elon Musk a ajuns în fața instanței, într-un proces în care este acuzat că a achiziționat prin Tesla, pe o sumă mare de bani, o companie la care chiar el era cel mai mare investitor, SolarCity. CEO-ul Tesla se apără spunând că este „amuzant” și că se folosește de simțul său al umorului pentru a obține publicitate gratuită pentru compania sa, relatează Bloomberg.

CEO-ul Tesla a depus mărturie sub jurământ în fața instanței într-un proces legat de achiziția controversată, în 2016, a companiei SolarCity, prin Tesla. Musk spune că se folosește de simțul umorului pentru a genera publicitate gratuită pentru companie.

Musk s-a referit la faptul că s-a proclamat „Technoking” la începutul acestui an ca exemplu – „Am un simț al umorului dezvoltat. Cred că sunt destul de amuzant”.

În viziunea sa, „Dacă îi distrăm pe oameni, atunci ei vor scrie despre noi și nu va mai trebui să mai cheltuim bani pe reclamă, ceea ce reduce și prețul mașinilor noastre”, a spus Musk.

În replică, Elon Musk a vorbit despre umorul său, ca răspuns la o întrebare a avocatului acuzării, care îi reprezintă pe acționarii care îl acuză că și-a încălcat îndatoririle atunci când a achiziționat SolarCity, o companie la care el însuși era cel mai mare investitor, cu 2 miliarde de dolari.

Sursa: Digi24.ro
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata