De ce să jucăm la o casă de pariuri online

În multitudinea de principii de care trebuie să țină cont cei care joacă online la pariuri sportive, un loc important îl ocupă alegerea unei case de pariuri (click aici pentru a afla care sunt agentiile licentiate in Romania) care să corespundă cu strategia de joc și cu profilul de risc al acestora.

Pentru a alcătui cu adevărat un top al caselor de pariuri online licențiate din România este necesară o evaluare serioasă a unor criterii obiective ce trebuie îndeplinite la un nivel calitativ cât mai ridicat de către fiecare dintre acestea.

Cu precădere pariorii aflați la început de drum ar trebui să își facă o imagine clară despre toate facilitățile pe care le oferă casele de pariuri online licențiate din țara noastră.

Însă acest lucru este perfect valabil și pentru pariorii mai experimentați, care sunt poate cantonați într-o paradigmă eronată, iar o diversificare a portofoliului propriu de case de pariuri ar însemna pentru ei un impuls în construirea unor strategii de pariere profitabile.

Iată care sunt principalele criterii care ne ajută să alegem casa de pariuri ideală pentru fiecare dintre noi:

Varietatea ofertei caselor de pariuri

Această varietate a ofertei se poate cuantifica pe trei niveluri:

  • Numărul de sporturi din oferta de pariere. Nu toată lumea pariază pe “regele-fotbal”, este necesar ca pasionații de tenis, baschet, hochei, volei, handbal, snooker sau chiar golf să găsească în ofertă evenimente din sportul preferat;
  • Numărul de meciuri pentru fiecare sport din ofertă. Aici diferențierea se face clar între casele de pariuri. Unele se limitează doar la competițiile mari, iar cele mai bune oferă opțiuni și pentru competiții de mai mica notorietate:
  • Numărul de opțiuni de pariere pentru fiecare eveniment. Multitudinea de oferte pentru același meci creează cel mai mare decalaj între casele de pariuri cu ofertă valoroasă și cele cu o ofertă mediocră.

În concluzie, cu cât o casa de pariuri online are o ofertă mai variată, cu atât aceasta este mai atractivă pentru pariori.

Valoarea cotelor caselor de pariuri

Așa numita “marjă de profit” a caselor de pariuri arată care sunt procentele de câștig pe care aceasta și le “asigură” indiferent de rezultatul final al meciurilor din ofertă.

În mod direct fie spus, o marjă de profit mai mică a casei de pariuri online înseamnă cote mai mari, mai valoroase, pentru pariori. De aici, rezultă și un nou criteriu de ierarhizare a caselor de pariuri, pentru că este evident că vom căuta mereu casele de pariuri ce oferă cote cât mai mari, mai valoroase pentru noi, pariorii.

Aplicațiile de pariuri sportive pe dispozitive mobile

Conform statisticilor, tot mai mulți pariori preferă să își plaseze opțiunile de pe dispozitive mobile, vechile desktopuri si chiar laptopurile intră încetul cu încetul în desuetudine.

În aceste condiții concrete, aplicațiile de pariuri pentru mobil dezvoltate de casele de pariuri sunt într-o permanent concurență. Cu cât ele sunt mai simplu de folosit și oferă funcționalități mai atractive pentru pariori cu atât ele oferă credibilitate mai mare casei de pariuri care le deține.

Jucătorii doresc să plaseze rapid pariurile dar și să aibă la dispoziție statistici și rezultate live ale meciurilor pe care au pariat sau urmează să parieze.Dacă se și pot urmări live meciurile în aplicație avem deja o bilă albă în plus pentru respectiva aplicație a casei de pariuri.

Acestea sunt doar trei dintre criteriile pe care trebuie să le ia în considerare pariorii ce doresc să își deschidă cont la o casă de pariuri online. De analiza riguroasă a acestora depinde experiența viitoare pe care o vor avea jucătorii în relația cu agențiile de pariuri pe care le aleg.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata