De ce Studio 20 este unic? Tinerele din toata tara aplica pentru angajari videochat la acest studio!

Daca te tenteaza sa devii model online, cu siguranta ai vazut ca in Romania exista zeci de studiouri de videochat. Fiecare studio are o oferta de angajari videochat care ti se poate parea promitatoare, insa realitatea te poate dezamagi.

De aceea, daca iti doresti siguranta si castiguri mari, alege Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania. Te intrebi de ce Studio 20 este unic? Raspunsul il vei afla in randurile urmatoare!

Studio 20 are sedii in toata lumea si are cea mai vasta experienta in domeniu. Primul sediu s-a deschis in anul 2000 in Bucuresti, iar de atunci, acest studio de videochat a castigat numeroase premii internationale, dovedind in fiecare an ca este cel mai bun din acest domeniu.

Si chiar daca cererea pentru servicii de videochat adult este mai mare decat cea pentru varianta non-adult (glamour), Studio 20 a ales sa se bazeze pe inteligenta modelelor online, nu pe nuditate. Contrar asteptarilor, castigurile modelelor au devenit din ce in ce mai mari!

Asadar, daca vei accepta oferta Studio 20 de angajari videochat, vei fi model glamour si vei avea sansa sa castigi chiar si 10.000 de dolari lunar!

Cu ajutorul sfaturilor primite de la cei mai buni traineri din domeniu si cu farmecul tau personal, te vei putea bucura de o cariera de succes in acest domeniu. Modelele glamour chiar se pot mandri cu incasarile pe care le au, deoarece le obtin prin abilitatile lor de comunicare, nu prin nuditate.

Venit minim garantat de 1000 de dolari

Pentru ca Studio 20 isi doreste ca modelele online sa se descurce din punct de vedere financiar, chiar daca sunt la inceput de drum, le ofera in primele 3 luni de activitate un venit minim de 1000 de dolari pe luna.

In plus, daca vei aplica pentru aceasta oferta de angajari videochat, vei beneficia de ajutor financiar pentru completarea garderobei si a trusei de make-up.

Studio 20 are grija de imaginea modelelor online si le ajuta sa arate impecabil in fata camerei web. In plus, pentru ca ele sa stapaneasca arta conversatiei, le ofera acces gratuit la cursuri de limba engleza si cultura generala.

Asadar, chiar daca nu stii sa vorbesti fluent in limba engleza, poti aplica pentru angajari in videochat la Studio 20, deoarece vei beneficia de tot sprijinul de care ai nevoie.

Studio 20 – studio de videochat 100% legal

Videochatul a fost reglementat prin lege inca din anul 2003, iar Studio 20 este un studio de videochat in care poti sa ai incredere deplina.

Vei semna inca din prima zi de activitate un contract legal de artist-interpret, iar apoi, de doua ori pe luna, vei mai semna cate un act aditional, in care vor fi trecute atat incasarile, cat si taxele platite catre stat.

Tinerele din toata tara aleg Studio 20 si se bucura de un trai excelent. Daca si tu iti doresti sa iti schimbi viata, programeaza un interviu la unul dintre sediile celui mai mare studio de videochat non-adult din Romania!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata