Declarații cutremurătoare făcute de mama femeii ucise pentru bani

Românul acuzat că şi-a omorât soţia datorită faptului că obţinea prea puţini bani din videochat a fost adus miercuri seara în ţară și predat polițiștilor din Iași.

Astfel că, individul în vârstă de 30 de ani – care a fugit în Italia după ce a comis crima – se predase autorităţilor din peninsulă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă peste 20 de ani de închisoare.

De asemenea, mama victimei a făcut astăzi declarații cutremurătoare. Povestea tinerei ucise de iubitul ei îți dă fiori. Practic, fata nu a mai avut nici o șansă.

Claudia Balaur, mama victimei, a declarat: A terorizat-o, maltratat-o, a chinuit-o. A venit bătută de n ori acasă. O lovea pentru că nu făcea bani destui, pentru că se învăţase să facă mulţi, şi când nu o bătea, fata mea producea bani, ea era fabrica de bani.

Tânără,în vârstă de 28 de ani a murit în luna martie, din cauza complicaţiilor produse de loviturile încasate.

Claudia Balaur, mama victimei, a spus: De câte ori venea la mine acasă, soţul meu o vedea, după ce a vorbit ultima dată cu ea, pe videocall şi a văzut-o bătută, după jumătate de oră mi-a făcut al doilea accident cerebral şi a murit.

Individul de 30 de ani a fost adus în ţară sub escortă. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare, de autorităţile judiciare din România, după ce și-a bătut soţia până la moarte.

Acesta fugise în Italia, încă din luna mai, împreună cu fiul său. Au mai durat încă 3 luni până când procurorii din România au cerut arestarea lui pentru omor, iar în data de 8 august, după ce a aflat că a fost dat în urmărire generală și internațională, bărbatul s-a predat carabinierilor.

Aproape de miezul nopţii, individul a ajuns în arestul IPJ Iaşi.

Conform anchetatorilor, abuzurile la adresa soţiei au început în anul 2016 şi au luat forme tot mai violente. În cele din urmă, victima a ajuns în stare gravă la spital.

Luiza Iuriciuc, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, a precizat: „A lovit-o cu precădere în zona craniană, ceea ce a determinat multiple traumatisme cranio-cerebrale. În final, au condus la decesul și la moartea violentă a victimei”.

Fiul de 9 ani al cuplului a rămas în grija autorităţilor italiene. Este în acest moment într-un cămin familial, în Peninsulă.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al D.G.A.S.P.C. Iași, a afirmat: Specialiştii DGASPC Iaşi au trimis către partea italiană toată documentaţia în vederea repatrierii. De asemenea, a fost evaluată şi o mătuşă, pentru un eventual plasament familial, atunci când copilul va reveni în ţară.

Mai mult decât atât, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul acuzat de omor asupra unui membru de familie, suspectul riscă peste 20 de ani de închisoare.

Sursa: stirileprotv.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata