Deloitte România îşi relochează activitatea din Timişoara în clădirea ISHO Offices

83

Compania Deloitte România îşi relochează activitatea din Timişoara în clădirea ISHO Offices, compania menţionând că operaţiunile pentru zona de Vest a ţării vor demara într-un spaţiu nou situat în corpul 2 al clădirii ISHO Offices.

În conformitatea unui comunicat al companiei de consultanţă, se arată că noul birou va fi funcţional la finalul lunii mai.

„Noul sediu răspunde nevoilor actuale ale echipei regionale a Deloitte, care deserveşte vestul ţării din anul 2008, când am inaugurat biroul de la Timişoara. Echipa noastră locală de experţi oferă servicii de audit şi fiscale şi facilitează accesul clienţilor la toate tipurile de servicii oferite de profesioniştii aflaţi în Bucureşti, pentru a sprijini companiile din această regiune să-şi identifice şi valorifice potenţialul de business”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Aşadar, ISHO prinde contur pentru a deveni un centru urban plin de viaţă, care, alături de cele peste 1.200 de apartamente şi 50.000 mp de birouri de nouă generaţie, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferinţe ultra-modern, un hotel internaţional, un spaţiu de co-work pentru start-up-urile din oraş, un spaţiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa şi gym. Lucrările de dezvoltare au continuat şi în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidenţială, cât şi pe cea office.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata