Dezinfectanți profesionali potriviți pentru clădiri de birouri

0 55

Birourile și spațiile comune de lucru sunt locuri în care germenii pot prospera, dezvoltarea acestora fiind facilitată de aerul închis, praf și concentrația mare de oameni. De aceea, pentru a păstra un mediu propice desfășurării activității la locul de muncă, este esential ca suprafețele diverse și mâinile să fie corect dezinfectate, cu produse profesionale.

Un prim pas este ca personalul administrativ să aibă în permanență la dispoziție detergenți dezinfectanți profesionali – pe site-ul IgienaPHS găsiți o gamă completă de produse de curățenie profesionale pentru orice tip de încăpere sau suprafețe.

Dezinfectanți profesionali pentru toaletă – inamicii microbilor

Când vorbim despre toalete cu trafic ridicat, igienizarea acestora ca la carte este obligatorie și ar trebui să fie de neconceput să se facă rabat de la calitatea produselor de curățenie utilizate. O veche vorbă spune că “Este mai ușor să previi decât să tratezi” și, cum sănătatea angajaților este prioritară, utilizarea unui dezinfectant profesional pentru grupuri sanitare vă va scăpa de multe probleme de sănătate ale acestora.

Spre exemplu, detergentul dezinfectant profesional Taski Sani 4 in 1 este atât detergent, detartrant, dezinfectant și dezodorizant pentru toate suprafețele dure. Formula sa specială oferă o excelentă curățare, prevenind în același timp și acumularea depunerilor, chiar în condiții de apă dură.

Această formulă are la bază tehnologia ONT, de neutralizare a moleculelor vinovate de mirosul urât dintr-o încăpere. Un avantaj major al dezinfectanților profesionali pentru suprafețe este că acestea sunt produse concentrate și dau randament chiar și când sunt diluate.

Produsul se folosește în diluție de 125 ml pentru o găleată de 5L de apă. Pentru companie acest lucru înseamnă o economie pe termen lung, un mediu sigur pentru angajați, mai puține concedii medicale și productivitate ridicată.

Dezinfectanți profesionali pentru podele curate și igienizate

Atunci când o persoană vă trece pragul, primul lucru pe care îl observă este podeaua. De aceea, aceasta trebuie să fie în permanență curățată, mai ales în anotimpurile ploioase și în cele cu zăpadă. Taski Degragerm SmartDose este un dezinfectant pentru suprafețe profesional, superconcentrat și extrem de puternic, ideal pentru curățarea zilnică a tuturor tipurilor de suprafețe dure și pardoseli lavabile, inclusiv a pardoselilor protejate.

Foarte important este faptul că dintr-un singur recipient concentrat SmartDose se pot realiza 350 de pulverizatoare gata de utilizat, cu același efect bactericid, fungicid și virulicid care poate fi utilizat pe diverse suprafețe.

Datorită faptului că acesta are o spumare redusă, munca personalului menajer este redusă considerabil, clătirea nemaifiind necesară.

Dezinfectanți profesionali pentru suprafețe diverse

Deși poate părea surprinzător, nu toaleta este obiectul care găzduiește cei mai mulți germeni. În urma unor studii s-a concluzionat că, într-un birou, cele mai contaminate obiecte sunt telefonul, calculatorul, tastatura, mânerele ușilor, mânerul de la cuptorul cu microunde și cel de la dozatorul de apă. Dacă oamenii se spală pe mâini după ce utilizează toaleta, nu același lucru îl fac și după utilizarea tastaturii, spre exemplu. Deși ar trebui.

Igienizarea cu dezinfectanți profesionali din amagazinul online IgienaPHS a birourilor, echipamentelor electronice utilizate și atinse zilnic de zeci de oameni, a pervazelor, mânerelor ușilor reduce numărul microbilor și virusurilor din întregul birou.

Numeroase cercetări au arătat o îmbolnăvire redusă a personalului în cazul birourilor dezinfectate zilnic. Microorganismele pot fi transferate pe degete și pot duce la infecții grave mai ales dacă degetele sunt băgate în gură sau dacă există obiceiul roaderii unghiilor.

Dezinfectanți de mâini – aliatul împotriva bacteriilor și microbilor

Într-o colectivitate, contaminarea încrucișată și directă sunt fenomene extrem de frecvente. Spre exemplu, un coleg răcit care vine totuși la birou strănută sau pune mâna la gură când tușește și după aceea dă mâna cu alți colegi.

Astfel, fără să își dea măcar seama, a transferat bacteriile și microbii lui altor persoane. De aceea, dezinfectarea mâinilor este esențială și stă la baza unei sănătăți de fier.

În toalete ar trebui să existe întotdeauna, fără excepție, dezinfectanți profesionali de mâini care să acționeze ca un scut împotriva germenilor. Nu vom dezbate gradul de responsabilitate al fiecărui coleg în ceea ce privește această acțiune însă etapa nu ar trebui omisă înainte și după utilizarea toaletei, înainte de masă, după tuse sau strănut, după atingerea animalelor etc.

Pentru susținerea unei activități continue și pentru o sănătate de fier a angajaților, dezinfectarea spațiului de lucru și a obiectelor des utilizate din cadrul birourilor este esențială. Pentru consiliere în vederea alegerii produselor profesionale de curățenie și a dezinfectanților profesionali care vi se potrivesc cel mai bine, vă așteptăm la IgienaPHS, unde o echipă dedicată vă stă la dispoziție cu cele mai bune soluții.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x