Dezvăluire bombă despre Elena Udrea

Informația zilei despre Elena Udrea. Ies la iveală noi detalii despre dosarul în care fostul ministru al Turismului este implicat. Despre ce este vorba și ce ar urma să se întâmple cu aceasta?

Așadar, noi informații despre Elena Udrea.În cursul zilei de luni, 20 iunie, a avut loc mult așteptatul proces al fostului ministru al Turismului la Înalta Curte de Casație.

Precizăm faptul că aceasta a intentat un recurs împotriva sentinței primite în dosarul “Gala Bute”, iar prin această cale extraordinară de atac, Elena Udrea cere eliberarea în dosarul în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.

În plus, completul de 5 judecători au amânat  pronunțarea în cazul recursului în casație introdus de fostul ministru. Așadar decizia finală urmează să fie luată de abia în cursul zilei de miercuri.

Detalii din interiorul ÎCCJ. Ce s-a întâmplat la procesul Elenei Udrea?

Apariția de luni a fost și prima apariție publică a Elenei Udrea în țara noastră, după repatrierea ei din Bulgaria, care a avut loc săptămâna trecută, iar presa din România nu a putut să rateze acest moment.

De asemenea, jurnaliștii au așteptat-o pe Elena Udrea la sediul Înaltei Curți, sperând cel mai probabil că o vor putea vedea cu cătușele la mâini și păzită de oamenii legii, dar regulile sunt destul de stricte, iar o mare parte dintre imaginile așteptate nu au putut fi văzute.

Procesele pe care presa le-a ignorat

În cursul zilei de luni, cauza din dosarul 309/1/2019 a fost programată să înceapă la ora 13:00, la sala 103 de la etajul 2 în pofida faptului că alte dosare importante erau programate atunci.

Printre ele se numărau și dosarele cu privire la retrocedările ilegale de la ANRP sau dosarul rectorului de la Politehnică, Mihnea Costoiu, pe care presa le-a ignorat total și și-a centrat atenția spre fostul ministru al Turismului.

Trebuie precizat faptul că, tot în cursul zilei de luni s-a terminat ședința ANRP, iar în dosar, printre alții, inculpat este și Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea. Așadar, ar fi fost posibilă o revedere a celor doi soți în sala de judecată, ambii în calitate de inculpați.

Iubitul Elenei Udrea, probleme chiar în sala de judecată! Au intervenit gardienii urgent

Totodată, la proces a participat și partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. În timpul pauzei acesta s-a mutat pe o bancă mai în față și a încercat să se apropie de fostul ministru pentru a-i arăta niște imagini cu fiica lor, dar gardienii au intervenit imediat.

Unul dintre aceștia i-a cerut bărbatului să se întoarcă în banca din spatele sălii sau să nu mai încerce să-i arate pozele de pe telefon Elenei Udrea.

Sursa: capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata