DOGU aduce în HORECA un nou tip de Hot Dog reinterpetat în Bucureşti

De Jurnalul Național Actuale Afaceri Companii 195 citiri
7 min citire

Inrolare trafic.ro
În inima Bucureștiului se ascunde un loc special, unde tradiția fast-food-ului întâlnește inovația culinară și sănătatea devine o prioritate.

La DOGU, conceptul de hot dog primește o interpretare complet nouă, redefinind gustul și experiența fast-food-ului într-un mod unic și inedit.

Chiflele galbene, îmbogățite cu turmeric, nu doar că atrag privirile, ci și oferă un spațiu generos pentru un amestec inedit de arome. În centrul atenției se află carnatul de vită, selectat cu grijă pentru a asigura calitatea maximă a produsului final.

Practic, la DOGU nu doar că se servește fast-food mai sănătos, ci se reinventează acest concept, toata carnea fiind gătită la cuptor în loc de a fi prăjită, oferind astfel o opțiune mai sănătoasă pentru clienți . Oferta diversificată include și alternative pentru cei cu nevoi alimentare speciale, cum ar fi paste fără gluten, salate proaspete și deserturi fără zahăr adăugat, satisfăcând astfel toate gusturile și preferințele.

DOGU, oferte de neratat pentru clienti

Pentru a răsplăti loialitatea clienților, DOGU oferă zilnic discounturi speciale și oferte atrăgătoare. Fie că este vorba despre cartofi cu topping gratuit, deserturi fără zahăr sau reduceri substanțiale la toate meniurile, fiecare zi aduce o surpriză plăcută pentru clienți. Astfel, DOGU nu doar că oferă o experiență culinară deosebită, dar și un raport calitate-preț excelent.

Astfel, dacă ești în căutarea unui hot dog Bucuresti, este important să știi că poți beneficia zilnic de discounturi și oferte speciale. DOGU nu doar că oferă clienților săi o experiență culinară deosebită, dar și oportunitatea de a savura preparate delicioase la prețuri avantajoase în fiecare zi a săptămânii, cu promoții irezistibile, menite să fidelizeze clienții și să le ofere o experiență de neuitat.

LUNI: La orice DOGU comandat, primesti cartofi prajiși si topping, gratuit
MARTI: La orice meniu comandat, primesti un desert fara zahar gratuit
MIERCURI: Ai 30% DISCOUNT la toate meniurile DOGU, inclusiv la pizza, paste si salate .
JOI: Ai 30% discount la oricare meniu cu pizza si bautura.
WEEKEND (vineri-duminica): Ai ofertă 2+1 gratis la meniuri. Mananci cu prietenii 3 meniuri DOGU, la alegere, dar plătești doar două.

Dogu, meniu variat de care nu te plictisesti

Meniul diversificat al DOGU este conceput cu grijă pentru a satisface toate preferințele și a impresiona clienții de toate vârstele. Fie că îți place hot dog-ul sau preferi alternativele inovatoare, vei găsi întotdeauna ceva pe placul tău la DOGU.

Produsul de bază, hot dog-ul DOGU, este preparat cu un carnat din carne de vită selectată cu grijă, învăluit într-o chiflă delicioasă îmbogățită cu turmeric pentru un plus de aromă și prospețime. Pentru cei care preferă o opțiune mai simplă, există și long dogu, un produs mai simplu cu carnat din porc, sau rollo-uri (wrap-uri) cu pui la cuptor, disponibile în variante vegană, cu ou și avocado sau chiar și cu pui crispy pentru cei care caută o textură mai crocantă.

În plus, pentru cei mici, meniul de copii oferă opțiuni delicioase la un preț accesibil, iar pentru cei cu nevoi alimentare speciale, există paste fără gluten, rollo vegan, dar și deserturi fără zahăr, garantând o experiență culinară plăcută pentru toți clienții.

Nu lipsesc nici sosurile și garniturile diverse, care completează perfect fiecare preparat. În plus, DOGU a introdus recent un vast meniu de pizza cu blat cu maia și turmeric, disponibil și online sub brandul Turmerizza Maia Pizza, pentru cei care își doresc o alternativă mai sănătoasă și gustoasă la pizza tradițională.

Cu un astfel de meniu variat și inovator, DOGU reușește să impresioneze și să fidelizeze clienții săi, oferindu-le o experiență culinară autentică și memorabilă în fiecare vizită.

DOGU, o oportunitate unica pentru antreprenorii din Romania

Însă, ceea ce face DOGU cu adevărat special este faptul că nu este doar un fast-food, ci și o oportunitate de afacere pentru antreprenorii români. Prin sistemul de francizare, DOGU își propune să extindă această experiență unică în întreaga țară, oferind oportunitatea de a aduce în comunitățile locale un brand de fast-food sănătos și inovator, 100% românesc.

În România, francizarea DOGU reprezintă o oportunitate incredibilă pentru antreprenorii din întreaga țară să devină parte dintr-un brand de succes și să contribuie la extinderea acestui concept inovator. Cu un model de afacere bine structurat și suportul constant al echipei DOGU, cei care au o franciză București pot să beneficieze de expertiza și resursele necesare pentru a-și dezvolta propriul lor business în domeniul fast-food-ului , dar si sa ofere clientilor din orasul lor o experienta culinara inedita , mai sănătoasa si delicioasa.

Prin intermediul francizării, DOGU își propune să aducă gustul unic al hot dog-ilor reinterpretati și a altor produse inovatoare în comunități din întreaga țară. Astfel, fiecare franciza Romania devine parte dintr-o rețea de succes, beneficiind de reputația și experiența DOGU pentru a-și crește afacerea și a aduce un plus de valoare în piața fast-food-ului din România.

Aşadar, DOGU nu este doar un fast-food obișnuit, ci un concept revoluționar care redefinește gustul și experiența culinară în industria HORECA. Cu o abordare inovatoare, produse de calitate și un angajament pentru sănătate, DOGU este mai mult decât un brand de fast-food, este un stil de viață sănătos și delicios, cu o notă românească autentică.

Sursa – www.antena3.ro

TAGGED: ,