Dwayne Johnson este actorul cel mai popular in social media

dwayne johnson

Actorul cu muschi care a jucat in numeroase filme de actiune si celebra serie „Fast & Furious” revine in curand pe ecranele cinemtografelor cu noul sau film „Jumanji: Welcome to the Jungle„. De curand ne-am bucurat de imaginea si carisma lui in filmul „Baywatch„. Se pare ca Dwayne Johnson este de neoprit. Si la fel de mult il iubesc si fanii sai care il asalteaza in social media.

Actorul este cat se poate de popular si numele lui este cunoscut majoritatii dintre noi. Nu il placem doar pentru felul in care arata si puterea lui fizica, ci si pentru felul sau de a fi si pentru actiunile sale in folosul caritatii si a oamenilor mai putin favorizati.

Publicatia TheHollywoodReporter.com a dat de inteles la inceputul saptamanii acesteia care ar fi cele mai populare vedete de pe Instagram, Facebook, YouTube, Google Plus sau Twitter. Acest top intocmit de revista in cauza se bazeaza pe o serie de date de la campania de analiza social media MVPindex. Este vorba, asadar, despre cat de multi urmaritori si fani sau prieteni se adauga in fiecare cont de socializare saptamanal al fiecarei vedete.

In acest caz, pe locul I in randul actorilor populari in social media se afla Dwayne Johnson

Actorul cunoscut pentru filmele sale de actiune, dar si pentru faptul ca este mereu personajul pozitiv care scoate pe toata lumea din belele este, asadar, cel mai iubit si urmarit star de la Hollywood pe retelele de socializare. Acest lucru este un plus la averea lui, care nu este nici ea prea mica. Sau poate aceste considerente merg mana in mana?

Pe locul II in acest clasament se afla actrita Gal Godot care i-a dat viata personajului Diana din filmul „Wonder Woman„. De asemenea, in acest top se mai afla si 4 dintre actorii din serialul „Stranger Things„, cantareata Jennifer Lopez, actrita Shay Mitchell din serialul „Pretty Little Liars„, actrita Zendaya si actorul Kevin Hart, care va aparea si el in filmul „Jumanji: Welcome to the Jungle” alaturi de Dwayne Johnson.

Sursa foto: mashable.com

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata