Fă-ți timp și pentru tine

O dată cu venirea pe lume a unui copil, acesta va trece pe locul întâi pentru mama sa, care-și va  consacra aproape tot timpul îngrijirii acestuia. Pe lângă îngrijirea propriu-zisă a celui mic, o mamă mai trebuie să prepare mâncare, să facă curățenie, să spele și să calce haine, dar și să se ocupe de partenerul de viață. Dacă tragem linie, acesteia nu-i mai rămâne deloc timp și pentru ea, motiv din care multe proaspete mămici ajung să se neglijeze.

Este foarte important ca orice femeie să încerce să găsească un echilibru între timpul dedicat celorlalți și timpul dedicat propriei persoane, deoarece dacă ție nu-ți pasă de tine, nu trebuie să te aștepți ca celorlalți să le pese. În plus, oricărui bărbat îi place să aibă lângă el o femeie îngrijită.

De asemenea e important să încercați să reveniți la silueta de dinainte de naștere. În acest sens vă recomand să nu vă înfometați fiindcă o cură de slăbire fără mișcare nu va da rezultate sau rezultatele vor fi doar de moment. Mai ales mamele care alăptează trebuie să fie foarte atente la ceea ce mănâncă și să nu renunțe la nici o grupă importantă de alimente. Renunțați la dulciuri, la sucuri, la mâncarea de tip fast-food, dar nu la mâncarea sănătoasă. De asemenea trebuie să vă faceți timp și pentru odihnă, dar și pentru hobby-uri.

Dacă ești mamă, asta nu înseamnă că ai încetat să mai fii femeie.

Sursa – Glow Magazin.

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata