Grupul UniCredit a consiliat Credit Agricole la vânzarea filialei sale din România către Vista Bank

139

Grupul UniCredit, prin echipa CEE Corporate Finance Advisory, a consiliat Credit Agricole, a zecea bancă la nivel mondial în funcţie de active, cu privire la vânzarea filialei sale din România către Vista Bank, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

În prezent, Vista Bank este deţinută de Vardinogiannis Group, din Grecia, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei.

„Echipele CEE Corporate Finance Advisory din cadrul UniCredit au consiliat toate tranzacţiile privind vânzarea activelor deţinute de Credit Agricole în CEE – respectiv în Bulgaria în 2014 şi Albania în 2015”, se menţionează în comunicat.

Astfel, finalizarea tranzacţiei este supusă aprobării autorităţilor relevante din România.

În contextul bancar, UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi.

De altfel, Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata