Horoscop 20 noiembrie. Capricornii au ghinion în carieră, Leii primesc mulți bani

De Horoscop Jurnalul national Horoscop 173 citiri
11 min citire
Horoscop 20 noiembrie. Află ce surprize îți pregătesc astrele în această zi. Care sunt, de fapt, zodiile care au noroc în dragoste, în carieră, legat de bani sau sănătate? Nativii care primesc protecția divină.

Zodia Berbec

Dragoste:

Te distrezi pe cinste alături de partenerul de viață sau de cei dragi din jurul tău. Vă bucurați de o masă sau grătar și vă împărtășiți poveștile din ultima perioadă.

Bani:

Faci o surpriză plăcută cuiva drag, dai o mână de ajutor din punct de vedere financiar, iar gestul tău aduce multă fericire în viața acestei persoane.

Carieră:

Primești niște vești bune în legătură cu locul tău de muncă sau în legătură cu o ofertă care ți s-a făcut recent. Te gândești dacă să pornești pe un drum nou, alături de o altă echipă.

Sănătate:

Ești în cea mai bună formă posibilă, ba chiar reușești să faci niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat.

Zodia Taur

Dragoste:

Realizezi că ai comis multe greșeli în ultima vreme, însă persoanele cărora le-ai rănit sentimentele decid să îți mai acorde o șansă.

Bani:

Este o perioadă cam dificilă din punct de vedere financiar, însă reușești cumva să te repui pe picioare. Pui la cale un plan prin care să îți refaci fondurile.

Carieră:

Ți s-a promis o mărire de salariu sau un post mai bun, dar apoi rezultatul acelei discuții întârzie să apară. Trebuie să pui niște întrebări și să afli ce anume se întâmplă.

Sănătate:

Pot să apară probleme cu coloana vertebrală, așa că trebuie să ai mare grijă la modul în care depui efort în această perioadă.

Zodia Gemeni

Dragoste:

Astrele îți rezervă o surpriză uriașă în zilele următoare. Însă, secretul care iese la iveală le poate aduce lacrimi amare unor nativi.

Bani:

Este posibil să apară probleme cu banii, dar o parte din vină îți aparține. Nu ai reușit să faci față responsabilităților pe care le-ai avut în această perioadă, iar asta se vede pe încasări.

Carieră:

Îți asumi niște riscuri majore, dar vrei să joci în liga mare și să le demonstrezi șefilor sau colaboratorilor tăi cât de bine te descurci.

Sănătate:

Pot să apară migrene sau insomnii. Programul tău este dat peste cap din cauză că ai prea multe de făcut, iar asta se răsfrânge asupra stării tale de sănătate.

Zodia Rac

Dragoste:

Trebuie să treci peste niște momente grele, care ți-au adus multă suferință. Din fericire, apare iar și luminița de la capătul tunelului, iar lucrurile vor merge în direcția cea bună până spre finalul săptămânii.

Bani:

Ai făcut multe sacrificii și mereu ți-ai pus sufletul pe tavă și ai dat tot ce este mai bun pentru alții, dar acum simți că a venit momentul să te ocupi doar de tine.

Carieră:

Iei o decizie importantă, în legătură cu un proiect personal sau cu o idee mai veche. Ești pe drumul cel bun, așa că nu îți rămâne decât să te apuci de treabă.

Sănătate:

Ai o stare de agitație pe care încerci să ți-o calmezi într-un mod greșit. Încearcă să găsești întâi cauza acesteia, înainte să aplici remediile.

Zodia Leu

Dragoste:

Nu degeaba ești o zodie de foc, pentru că ți se aprind călcâiele. Este o zi care stă sub semnul pasiunii înflăcărate când vine vorba despre viața amoroasă.

Bani:

Atragi banii ca magnetul în această zi, ba chiar ți se oferă atât de multe oportunități încât nu mai știi pe care să o alegi. Din fericire, reușești să pui și ceva deoparte pentru zile negre.

Carieră:

Ai parte de toată atenția șefilor, a colegilor, a colaboratorilor sau partenerilor de afaceri, fiindcă ai foarte multe idei bune, care se concretizează așa cum îți doreai.

Sănătate:

Mare atenție la amețeli sau la probleme cu inima, palpitații, etc. Aceste simptome te avertizează să nu te mai stresezi atât de rău.

Zodia Fecioară

Dragoste:

Îți place să faci surprize pe placul partenerului de viață sau persoanele la care ții foarte mult, așa că vei avea parte de o săptămână care stă sub semnul imprevizibilului.

Bani:

Scoți bani mulți din buzunar pentru cadouri, dar fericirea celor dragi este neprețuită pentru tine. Nu strică totuși să dai dovadă și de puțină cumpătare.

Carieră:

Poate apărea un eveniment care pare inofensiv la prima vedere, dar care poate da peste cap socotelile pe care ți le făcusei.

Sănătate:

Nu ai de ce să îți faci griji, căci stai foarte bine la acest capitol. Ba mai mult decât atât, ai forța necesară să finalizezi niște proiecte pe plan personal destul de dificile.

Citește și: Mihai Voropchievici: Zilele în care e bine să te căsătorești, în contextul numerologic

Zodia Balanţă

Dragoste:

Ai nevoie de mai multă atenție din partea celor din jur. Însă, nu uita că tu ești prima persoană care trebuie să aibă grijă de tine.

Bani:

Ai parte de niște surprize neplăcute pe plan financiar, care se vor rezolva totuși spre finalul săptămânii. Ai nevoie doar de răbdare.

Carieră:

Dai dovadă de creativitate și reușești să ieși din niște situații neplăcute. Realizezi că totul a fost doar o neînțelegere și poți regla tot ce se întâmplă, fără să stârnești conflicte.

Sănătate:

Ești printre zodiile care beneficiază de protecția divină în această perioadă. Profită la maximum de aceste zile și bucură-te de activitățile care îți fac plăcere.

Zodia Scorpion

Dragoste:

Recunoști niște lucruri pe care ai refuzat pentru multă vreme să le admiți. Cei din jurul tău au simțit asta, dar abia acum le confirmi în mod oficial bănuielile.

Bani:

Faci niște investiții în lucruri pentru casă sau pentru uzul personal. Te așteaptă o ședință prelungită de shopping spre finalul intervalului.

Carieră:

Nu îți este teamă să îți expui limpede părerea, ba chiar să negociezi noi termeni pentru o înțelegere mai veche.

Sănătate:

Ai grijă mare la efortul fizic, în special la modul în care folosești mușchii corpului și încheieturile. Pot să apară situații periculoase.

Zodia Săgetător

Dragoste:

Niciodată nu ai fost genul care să renunțe ușor, dar acum a venit momentul să te mai dai și la o parte.

Bani:

Te apuci să îți faci toate poftele, dar este posibil să regreți spre mijlocul săptămânii. Trebuie să găsești metode să produci sume mai mari, care să îți acopere cheltuielile.

Carieră:

Pot să apară nelămuriri în legătură cu aspecte financiare sau legate de acte, de contracte. Pui niște întrebări unei persoane în care ai mare încredere.

Sănătate:

Ai mare grijă la tot ce înseamnă stimulente. S-ar putea să îți afecteze sistemul cardiovascular și să apară palpitații sau simptome mai grave.

Zodia Capricorn

Dragoste:

Apare cineva la orizont, care îți stârnește interesul. Încearcă totuși să nu îți pui sufletul pe tavă din prima clipă, s-ar putea să fii surprins/ă neplăcut.

Bani:

Nu este chiar cea mai strălucită perioadă de-ale tale din punct de vedere financiar, dar reușești să te descurci mai mult decât onorabil.

Carieră:

Din păcate, lucrurile nu stau atât de roz pe plan profesional, fiindcă ghinionul parcă se ține scai de tine. Te trezești pus/ă într-o situație dificilă din cauza deciziilor luate de alții.

Sănătate:

Te simți într-o formă de invidiat, dar ar fi de preferat să nu te forțezi chiar atât de tare. Mai ai nevoie și de puțină odihnă.

Zodia Vărsător

Dragoste:

Te afli sub protecția divină, așa că te poți bucura în liniște de unele dintre cele mai frumoase zile din viața ta. Unii nativi pot avea chiar nunta sau botezul în aceste zile.

Bani:

Descoperi că anumite persoane pe care le credeai apropiate nu sunt chiar ceea ce par când vine vorba despre ajutorul financiar.

Carieră:

Descoperi lucruri noi și neașteptate despre o persoană din anturajul tău profesional. Asta te face să îți schimbi părerea în bine.

Sănătate:

Îți lipsește mai mult timp în care să te preocupi de ritualurile tale de îngrijire și de înfrumusețare, așa că te concentrezi pe asta.

Zodia Pești

Dragoste:

Reacționezi într-un mod nepotrivit la vorbele cuiva drag, iar asta nu face decât să atragă și mai multe probleme. Judecă bine înainte să vorbești.

Bani:

Primești o veste bună legată de bani. Ai totuși grijă să ceri toate informațiile clare, ca să nu apară mai târziu niște surprize neplăcute.

Carieră:

Ai mare nevoie de o pauză, așa că este foarte probabil să te bucuri de un concediu sau măcar de mai mult timp liber în această săptămână.

Sănătate:

Faci niște planuri în legătură cu anumite analize sau tratamente pe care le-ai cam amânat prea multă vreme.

Citește și: O Introducere În Horoscop și Puterea sa Asupra Vieții Noastre

Sursă foto: Canva PRO