Idei pentru mini vacanta de Sf. Andrei

Daca te numeri printre persoanele norocoase care la finalul lunii noiembrie au parte de o mini vacanta cu ocazia zilei libere de Sf. Andrei, cu siguranta iti faci deja planuri despre cum sa petreci acel weekend prelungit.

Chiar daca o zi libera nu reprezinta foarte mult, nici nu strica o zi in plus de relaxare, distractie sau plimbare.

Iata cateva idei despre cum poti petrece acel weekend

 

  • Somn si mancare, suna bine cumva, nu-i asa? Daca simti ca te-a ajuns starea de oboseala, atunci acel weekend poate fi minunat pentru a-ti reincarca putin bateriile. Profita din plin de acele zile si odihneste-te cat poti de mult!

 

  • Netflix and chill este o expresie deja celebra. Poate ai ramas in urma cu serialele preferate sau ai o lista de cateva filme la care nu ai apucat sa te uiti. Acel weekend se poate anunta unul plin de vizionari!

 

  • Daca totusi vrei sa iesi in aer liber, pe 1 Decembrie te poti bucura de parada din orasul tau sau dintr-un oras apropiat. Momentele pregatite special pentru aceasta zi si starea de sarbatoare din aer cu siguranta iti vor oferi o stare de energie.

 

  • Daca esti un mare fan al Craciunului, in acel weekend iti poti pregati casa pentru aceasta sarbatoare. Poti merge la cumparaturi de noi ornamente, poti decora casa si impodobi bradul, insa acest pas din urma este recomandat doar in cazul in care pregatesti un brad artificial. Daca iti aranjezi casa in tema pentru Craciun, garantat te vei bucura de o stare de bine si in urmatoarele zile.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata