Implanturile dentare îți îmbunătățesc viața în mai multe feluri decât ai crede!

De Continut Sponsorizat Publicitate Sănătate 146 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Viața poate fi frumoasă, atât timp cât iei deciziile corecte. Iar preocuparea pentru propria stare de sănătate trebuie să fie primordială, deoarece pe această bază poți construi orice altceva.

De exemplu, în funcție de reacția pe care o ai, pierderea dinților poate să reprezinte fie o ușă deschisă către nenumărate alte probleme, fie, dimpotrivă, o ocazie de a urma un tratament revoluționar, care îți va permite să te bucuri de viață fără probleme pe parcursul mai multor decenii.

Într-adevăr, apariția tratamentului cu implanturi dentare a reprezentat o adevărată revoluție în domeniul medicinii stomatologice. Această procedură le aduce pacienților nenumărate avantaje, care țin atât de starea de sănătate, cât și de viața socială sau de modul în care se pot sau nu bucura de lucrurile mărunte din fiecare zi.

Beneficii pentru starea de sănătate

Tratamentul cu implanturi dentare de la Dental Premier presupune înlocuirea dintelui pierdut cu șuruburi de mici dimensiuni, realizate din zirconiu, titan, tantal sau alte materiale 100% compatibile cu organismul uman. Ele au rolul de a susține o lucrare fixă definitivă, care arată și se comportă la fel ca dinții normali.

Procedura elimină o serie întreagă de riscuri pentru starea de sănătate, care altfel nu pot fi evitate atunci când în cavitatea bucală există un spațiu gol. Este vorba despre fenomene profund dăunătoare, precum tasarea oaselor maxilar și gingival sau migrația dentară, adică deplasarea dinților învecinați cu cel pierdut. De asemenea, inserarea unor implanturi dentare diminuează considerabil riscul apariției a două dintre cele mai frecvent întâlnite probleme stomatologice: cariile și boala parodontală.

Și nu doar sănătatea cavității dentare are de câștigat, atunci când iei deciziile corecte. Datorită unei danturi refăcute, mușcarea și mestecarea alimentelor are din nou loc într-un mod corespunzător, cu efecte pozitive asupra întregului proces de digestie. Iar o digestie sănătoasă contribuie, la rândul ei, la o funcționare corectă a tuturor organelor interne. Prin urmare, organismul tău va simți diferența în multiple feluri, odată ce faci o alegere inspirată!

Beneficii pentru aspectul fizic și viața socială

Indiferent dacă acest lucru este sau nu corect, e cert că oamenii te judecă, întotdeauna, și după modul în care arăți. Iar unul sau mai mulți dinți lipsă – mai ales dacă se află în zona din față a cavității bucale – lasă o impresie total neplăcută. Tocmai de aceea, multe persoane care și-au pierdut dinții se tem să mai zâmbească sau chiar să vorbească în public, din teama de a nu lăsa cumva o impresie neplăcută.

Aceste temeri dispar în momentul în care apelezi la soluția reprezentată de inserarea unor implanturi dentare. Acestea pur și simplu nu pot fi distinse de dinții învecinați, astfel încât totul arată cât se poate de normal. Și se mențin astfel pe durata mai multor decenii, cu condiția să respecți o igienă dentară normală!

De asemenea, odată ce ai beneficiat de tratament îți recapeți și posibilitatea de a te bucura de toate mâncărurile preferate atunci când mergi la restaurant sau când ești invitat la o petrecere. Nu mai trebuie să te temi că dinții tăi vor fi afectați de feluri de mâncare prea moi sau prea crocante, prea reci sau prea fierbinți.

Dacă ți-ai pierdut dinții, alege soluția corectă! Tratamentul cu implanturi dentare îți va aduce nenumărate avantaje și îți va permite să te bucuri în continuare de viață, indiferent de vârstă!