În acest an, premiile Tony vor fi atribuite într-o ceremonie virtuală

Foto: ştiripesurse.ro
0 6

Anul acesta, cele mai prestigioase recompense din industria teatrului american, premiile Tony, vor fi atribuite  în cadrul unei ceremonii virtuale, au anunţat organizatorii evenimentului, citaţi de variety.com.

Astfel, aflată la cea de-a 74-a ediţie a galei Tony Awards, era programată pe 7 iunie la Radio City Music Hall din New York, însă ceremonia a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Sezonul 2019-2020 de pe Broadway a fost întrerupt de închiderea teatrelor newyorkeze în luna martie, după ce epidemia cauzată de noul coronavirus s-a agravat, iar statul New York a impus reguli stricte de distanţare socială.

Referitor la data exactă la care va avea loc gala şi platforma online care o va transmite, vor fi anunţate în curând, potrivit Broadway League şi American Theatre Wing, care administrează teatrele de pe Broadway.

Chestiunea care ţine de eligibilitatea producţiilor teatrale jucate în acest sezon scurtat de pandemie va fi tranşată în zilele următoare de Comitetul Administrativ al galei Tony Awards.

Înainte de pandemie, nominalizările la premiile Tony, urmau să fie anunţate pe 28 aprilie. Iar fereastra de eligibilitate pentru spectacolele care concurează în acest sezon la premiile Tony, s-a închis pe 23 aprilie.

În acest sens, potrivit Playbill, au existat 16 spectacole programate în sezonul 2019-2020 care nu au avut premiere oficiale până în luna martie, când teatrele de pe Broadway au fost închise.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x