În Bucureşti: Vreme rece, ninsori şi vânt, în următoarele zile

0 26

Meteorologii prognozează o vreme rece în Bucureşti, pe parcursul următoarelor zile, cu valori minime ce vor ajunge până la la -8 grade Celsius, dar şi cu precipitaţii însemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, şi intensificări temporare ale vântului, ce vor atinge la rafală 45 – 55 km/h.

În conformitatea prognozei speciale pentru Capitală emisă marţi, de Administraţia Naţională de Meteorologie, astfel, în intervalul 9 martie, ora 23:00 – 11 martie, ora 10:00, vremea se va înrăutăţi şi va deveni deosebit de rece. Din a doua parte a nopţii de marţi spre miercuri (9/10 martie) şi până în dimineaţa zilei de joi (11 martie), temporar vor fi precipitaţii însemnate cantitativ (în jurul a 20 litri/mp) predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi medii estimate de 8 – 10 centimetri.

În perioada de referinţă, vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 45 – 55 km/h, viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0 – 1 grad în mare parte a intervalului, iar în dimineaţa zilei de joi (11 martie) va scădea spre -3 şi -2 grade Celsius.

Totodată, meteorologii mai avertizează că vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8 şi -6 grade Celsius.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata