În ce constă tratamentul antireflex pentru rezistență și claritate de durată, Hi-Vision Meiryo?

De Jurnalul Național Actuale Sănătate Utile 44 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Factorii de mediu au devenit un real impediment pentru vederea clară a purtătorilor de ochelari. Deși performanța lentilelor care asigură claritatea vederii a crescut, mai rămâne, însă, provocarea adaptabilității lor la lumina puternică, murdărie, picături de apă și diferențe de temperatură.

Există, însă o vestea bună de la HOYA care a luat în calcul aceste provocări și a creat un nou standard de confort pentru vederea dumneavoastră: tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo.

Care  sunt condițiile de mediu în acest tratament?

-Atunci când apare efectul de condens, la trecerea de la frig la cald;
-Atunci când ne aflăm la volan și ne orbesc farurile mașinilor care se deplasează din sens opus;
-Când lumina puternică a soarelui se reflectă către ochi;
-Când plouă și picăturile de ploaie lasă pete pe lentile;
-Când avem contact cu praful care aderă la suprafața lentilei, dar și cu urmele de grăsime;
-Când apar urme de uzură sau zgârieturi, care uneori se produc prea ușor.

Soluția cea mai bună, pentru toate aceste probleme, vine de la noul și cel mai avansat tratament antireflex pentru lentile – Hi-Vision Meiryo marca HOYA.

În cei șaizeci de ani de la apariția primului tratament antireflex pentru lentile, HOYA a lucrat permanent la îmbunătățirea acestuia. Astfel am ajuns să vă prezentăm acum Hi-Vision Meiryo, vârful de tehnologie menit să asigure o vedere cât mai clară, în orice condiții, promovând o stare de confort la nivelul ochiului și odată cu acesta și o stare de bine.

Avantajele tratamentului antireflex de la HOYA sunt în linii mari, următoarele: o viață mai lungă ochelarilor dumneavoastră și posibilitatea de a avea mai multă libertate de mișcare, ochelarii făcând față cu brio oricăror condiții.

Care sunt beneficiile noului tratament antireflex de la HOYA?

-Are în dotare un efect antistatic, pentru un plus de transparență și claritate;
-Structura tratamentului include ultima generație de nano straturi antireflex pentru claritate excepțională și un aspect elegant;
-Oferă protecție UV pe ambele suprafețe, pentru un plus de sănătate ochilor;
-Reducerea reflexiilor în timpul zilei și a nopții, ceea ce poate face ca activitatea zilnică să fie mai puțin obositoare pentru ochi.
-Durabilitate și rezistență la șocuri;
-O vedere clară în orice condiții, grație efectului oleofob și hidrofob, prin care se respinge murdăria și se împiedică formarea de pete cauzate de picăturile de apă.

 

Calitate marca HOYA Vision Care, lider mondial al inovației în domeniul optometriei

În cei peste șaizeci de ani de activitate, HOYA și-a consolidat poziția de lider mondial în inovația optometriei. Produsele sale, rezultat al unor eforturi de cercetare susținute, constituie o schimbare benefică în viața purtătorilor de ochelari, oferindu-le soluții superioare pentru o vedere mai clară, un plus de confort și stare de bine.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți români să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii.

Sursa – www.antena3.ro