În continuarea parteneriatului pe termen lung a Mastercard cu Dăruieşte Viaţă, finanţează o serie de sesiuni educaţionale

124

Şi în acest an, Mastercard este partenerul pentru inovaţie al Dăruieşte Viaţă, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul iniţiativei #NoiFacemUnSpital, care construieşte Primul Spital Naţional de Copii pentru cancer, boli grave şi traumă din România din fonduri strânse din donaţii şi sponsorizări, conform unui comunicat al companiei.

Din punct de vedere social, parteneriatul completează viziunea companiei de a construi un viitor mai bun pentru comunitatea locală.

Încă din anul 2019, de la debutul colaborării, angajamentul Mastercard a constat în direcţionarea tuturor eforturilor companiei, materializate prin produsele, serviciile şi parteneriatele sale locale, către facilitarea donaţiei de un milion de euro până la finalul acelui an, pentru a sprijini investiţia în infrastructura medicală şi echipamentul tehnologic necesare finalizării spitalului la standardele stabilite. Până la sfârşitul anului 2019, compania a reuşit să depăşească obiectivul setat iniţial şi, astfel, a contribuit cu 1,1 milioane de euro la susţinerea cauzei.

„Anul acesta, pentru a ne asigura că viitorii pacienţi vor beneficia de servicii care respectă standarde de talie mondială, ne-am concentrat pe valorificarea activelor globale ale Mastercard în domeniul asistenţei medicale pentru a facilita colaborarea cu echipa internaţională de experţi a Institutului Armstrong pentru Calitate şi Siguranţa Pacientului din cadrul Johns Hopkins. Suntem foarte încântaţi să ajungem în această etapă care contribuie la construirea unui viitor mai bun”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

În acest an, Mastercard colaborează cu Institutul Armstrong pentru Calitate şi Siguranţa Pacientului din cadrul Johns Hopkins, în vederea desfăşurării unor sesiuni educaţionale, dedicate siguranţei pacienţilor, ca o continuare a parteneriatului său cu Dăruieşte Viaţă.

Concret, începând din mai şi până la finalul acestei veri, experţii din cadrul prestigiosului institut american pentru siguranţa pacienţilor vor organiza sesiuni online de mentorat cu echipa medicală care va trata pacienţi în noul Spital, pentru a sprijini atât dezvoltarea celui mai înalt nivel de siguranţă pentru pacienţi, cât şi a celor mai bune servicii medicale.

„Scopul nostru pentru acest spital este să prioritizăm cu adevărat pacienţii tineri şi nevoile acestora, să le oferim acestora şi părinţilor lor o experienţă de tratament diferită de tot ceea ce au găsit înainte în România. Acest parteneriat ne va ghida pe noi şi pe unii dintre medicii care vor lucra în noul spital în oferirea celor mai bune tratamente tuturor viitorilor pacienţi. Ne bucurăm că lucrăm la un nivel atât de înalt”, a declarat Carmen Uscatu, fondatoare Dăruieşte Viaţă.

Astfel, în cadrul programului, Dăruieşte Viaţă şi medicii care vor lucra în noul spital vor afla cum să măsoare, să evalueze şi să îmbunătăţească fluxurile de pacienţi, cum să construiască sistemul informaţional necesar pentru a le susţine şi, de asemenea, cum să construiască o structură organizaţională a spitalului pentru a îmbunătăţi siguranţa pacientului.

„Suntem deseori întrebate cum construim un spital, având în vedere specificul unui astfel de proiect. Răspunsul nostru este unanim: lucrăm cu o echipă uriaşă de specialişti, renumiţi în lume în domeniul lor de expertiză, care îşi pun cunoştinţele şi experienţa în slujba construirii unei facilităţi de ultimă generaţie pentru tratarea copiilor. Colaborarea cu Institutul Armstrong pentru Calitate şi Siguranţa Pacientului de la Johns Hopkins este o altă completare excelentă a acestei echipe”, a declarat Oana Gheorghiu, fondatoare Daruieşte Viaţă.

În contextul bancar, iniţiativa este realizată în parteneriat cu cei 3 emitenţi de carduri de beneficii sociale din România – Edenred, Sodexo Pass România şi Up Romania – şi va fi comunicată în reţeaua lor de deţinători de carduri, precum şi în locaţiile comerciale afiliate.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata