În funcție de prima vocală din numele tău, se dezvăluie un talent ascuns

5 min citire

Inrolare trafic.ro
Fiecăruia dintre noi, la naștere, părinții ne aleg un nume. Dar studiile recente au descoperit că numele noastre are potențialul de a ne influența comportamentul, aspectul fizic, cariera și alegerile de viață. Aceste studii au mai scos la iveală și ce talent ascuns ai în funcție de prima vocală din numele tău, dar și ce dezvăluie literele A și E despre tine.

Studiile arată că numele noastre ne influențează întreaga viață

Prima informație pe care străinii o află despre majoritatea oamenilor este un numele ales de părinți. Dar felul în care ești numit poate avea un impact surprinzător asupra modului în care ceilalți ne percep, spun cercetătorii. Dar, nu te-ai gândit atât de mult la consecințele unui dar deosebit de important pe care ți l-au făcut, numele ales la naștere, și dacă îți place sau nu, precum și la modul în care societatea în general îl vede.

Aatfel, cele mai recente studii ne arată că numele de botez ne poate influența întreaga viață, în bine, sau chiar în rău. În aceeași măsură, spun numerologii, numărul literelor din numele tău îţi poate influenţa destinul.

Dar, deși părinții cred că o astfel de alegere este una bună, ceea ce mulți părinți nu realizează pe deplin este că alegerea pe care o fac în privința numelui copiilor lor ar putea juca un rol în modelarea modului în care ceilalți îl văd pe copilul lor și, prin urmare, în cele din urmă, a tipului de persoană care va deveni.

Ce talent ascuns ai în funcție de prima vocală din numele tău

Tot așa, studiile științifice, precum și din perspectiva numerologilor, ni se spune care este legătura dintre numele tău și prima vocală a numelui, aceștia spunând că poate dezvălui secrete despre talentele și abilitățile fiecăruia dintre noi.

Specialiștii spun că numerologia numelui ne ajută să înțelegem modul în care literele ne influențează personalitatea și destinul. Cu alte cuvinte, dacă ar fi să ne luăm după numerologi, numele tău este mult mai mult decât un simplu cuvânt.

În cadrul numerologiei, aceasta este o practică străveche care atribuie valori numerice fiecărei litere a alfabetului, poți afla semnificaţia numerologică, astfel că, fiecare vocală din numele nostru are propria semnificație și ne poate influența personalitatea, viața și destinul în moduri surprinzătoare.

Ce dezvăluie prima vocală A și E despre tine

În prezent, numerologii merg mai departe și spun că, în cazul în care prenumele tău începe cu litera A, ești o persoană care îi inspiră și îi motivează pe cei din jurul tău.

Asta înseamnă că ai calități naturale de lider și te vei remarca prin capacitatea de a-i îndruma și sfătui pe ceilalți. Talentul tău te determină să strălucești în roluri de conducere în afaceri sau în antreprenoriat.

Tot așa, în cazul în care numele tău începe cu litera E, atunci ești un inovator îndrăzneț care nu se teme să sfideze convențiile. Creativitatea și determinarea ta te determină să realizezi lucruri mărețe în viață, deoarece sunt cele mai mari puncte forte ale tale.

Ai abilități deosebite și o dragoste pentru exerciții fizice, sănătate, artă și decorațiuni, pe care le poți transforma într-o afacere dacă le faci dintr-o abordare creativă. În plus, poți excela și în domenii precum actoria sau relațiile publice.

 

În concluzie, ai putea avea tendința să nu crezi astfel de lucruri, poate ar fi cazul să-ți urmărești singur evoluția și să vezi dacă ceea ce este scris anterior chiar s-a întâmplat sau nu.

În orice caz, este clar faptul că numele noastre ne influențează întreaga viață, iar talentul ascuns care a ieșit la iveală în funcție de vocala numelui tău are legătură cu ceea ce faci în prezent.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,