Informații utile despre pariul acumulator

Vreți să știți ce este pariul acumulator? În acest articol vă vom explica ce este pariul acumulator și cine sunt persoanele care realizează unul sau mai multe pariuri pentru a-și atinge un anumit scop.

Când pariați puteți folosi strategii diferite în scopul obținerii unui rezultat mai bun și prin intermediul acestor sfaturi utile, vă veți crește șansele de succes, deși în niciun caz profiturile nu pot fi garantate. Ce este și cum să profitați de pariul acumulator? Ce știți despre pariurile combinate?

Ce este pariul acumulator?

Deși termenul poate fi înșelător, vorbim despre acest concept atunci când vrem să ajungem la o anumită sumă, făcând pariuri cu modalitatea „all-in”, fiind o strategie cunoscută și ca o provocare. În mod similar, cunoaștem acest concept și ca opțiunea de a acumula pariuri care trebuie calculate într-un singur pronostic la fotbal (pariu multiplu sau combinat), fiind o alternativă ideală pentru acei pariori care caută cote înalte.

Pariul acumulator All In

Vom da un exemplu de pariu acumulator prin modalitatea „all in”. Să presupunem că avem un capital de 100 € și vrem să-l transformăm în 500 € într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât va fi necesar să ne asumăm un risc ridicat, deoarece vom avea doar o șansă, întrucât la primul eșec vom rămâne fără capital. Acest tip de practică ar trebui să fie efectuată numai cu capitalul pe care îl putem pierde și care nu ridică probleme.

Realizăm primul pariu în care vom paria tot capitalul (100 de euro) pe o cotă, de exemplu, de 1.85. În cazul unui pariu de succes vom avea 185 €, deci următorul pas va fi să pariem această sumă pe o altă cotă, care în acest caz va fi de 2.20. Ce se va întâmpla dacă vom câștiga cel de-al doilea pariu? Capitalul nostru va crește până la 396 €, deci vom avea nevoie doar de o cotă de 1.27 pentru a ne atinge obiectivul și dacă vom paria  396€ la o cota de 1,27  vom obține 502.92 în cazul în care pariul va fi corect.

În acest fel, ne atingem obiectivul de a converti 100 de euro în 500 de euro în trei etape, deși putem face, de asemenea, mai mulți pași la cote mai mici. În același mod, putem retrage cei 100 €  investiți inițial după primul pariu și să jucăm doar cu beneficii.

Principalul pariu acumulator de risc este că va trebui să câștigăm toate pariurile pe care le facem pentru a ne atinge obiectivul pentru că, dacă vom pierde un pariu, pierdem întreg bugetul.

 

 

Pariuri combinate – Pariul acumulator

O altă opțiune legată de conceptul de  pariu acumulator se găsește în sectorul pariurilor combinate sau multiple, o alternativă interesantă care ne permite să combinăm diferite evenimente pentru a obține o cotă mai mare.

De exemplu, vrem să pariem pe victoriile echipelor FC Barcelona, ​​Real Madrid și Manchester City în meciurile lor fin Ligă. Este probabil ca, având în vedere că ne confruntăm cu echipe puternice, cota pentru fiecare dintre aceste echipe să fie scăzută și neatractivă. Să presupunem că o casă de pariuri precum Betano oferă o cotă de 1,25 pe fiecare euro pariat pentru victoria fiecăreia dintre cele trei echipe. Dacă avem încredere și siguranță în victoria echipei Real Madrid,  Barça  și Manchester City putem face un pariu multiplu. Barcelona + Real Madrid + Manchester City ne-ar oferi o cotă de  1.95.

Cum putem cunoaște cota pariului multiplu? La fel de simplu precum multiplicarea cotelor selecțiilor pe care le facem. În cazul de mai sus, am multiplica pur și simplu 1.25 * 1.25 * 125 pentru a obține o cotă de 1,95, care este cota care ar rezulta în cazul în care toate cele trei echipe câștigă, dar cu riscul că, dacă o echipă pierde, pierdem și pariul.

Trebuie remarcat faptul că formatul dedicat pariurilor combinate are mulți adepți și fani loiali care au la dispoziție numeroase opțiuni de pariere disponibile. În plus față de pariul multiplu tradițional, există și alte variante, cum ar fi Trixie sau Yankee, care ne permit să ne înșelăm cu privire la selecții făcute.

Pariul acumulator este un concept care are o pondere mare în acest sector, se poate referi la diferite situații și are multe avantaje dacă știți cum să-l utilizați.

Pariuri acumulator

Pariurile acumulator fac referire la opțiunea de pariuri multiple sau combinate, precum și la acțiunea de a face pariuri prin intermediul metodei all in cu scopul de a ajunge la o cantitate predeterminată în scurt timp.

Intrați pe biletu-zilei.com pentru a descoperi și mai multe informații utile despre pariuri, pronosticuri la pariuri pentru azi, cele mai bune case de pariuri, bonusuri la Betano pe 2019, printre altele.

Pășiți în lumea informațiilor de cea mai bună calitate și pariați pentru a câștiga.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata