Jurnalista TVR, Andreea Dumitrescu, care a fost retrasă din domeniile PSD, și-a dat demisia.

121

Jurnalista TVR, Andreea Dumitrescu, care a fost retrasă de pe domeniile în care activa,  în Parlament, partidul PSD, deoarece se pare că ar fi fost „prea agresivă”, și-a dat demisia de la postul de televiziune național, după cum a declarat aceasta marți seară.

Înainte de a face această declarație, aceasta a postat un mesaj pe contul ei de Facebook. Jurnalista a menționat că demisia a fost depusă luni și că va rămâne în lumea presei, potrivit hotnews.ro

Aceasta a declarat că marți a participat la audiere la Comisia de Etică, din interiorul TVR unde a făcut o sesizare în legătură cu lucrurile ce i s-au întâmplat. Andreea Dumitrescu a ținut să precizeze de asemenea și că Mădălina Rădulescu, șefa știrilor TVR cea care a retras-o de pe domeniile politice pe care le acoperea, nu a binevoit să vină la audieri. Aceasta i-a transmis Mădălinei Rădulescu că lipsa acesteia de la audieri ar fi fost o decizie de management, nicidecum una editorială.

„Comisia va face un raport, va prezenta o concluzie. Eu le-am spus că e o problemă ce s-a întâmplat și că ar trebui să o analizeze indiferent de numele reporterului sau al directorului în cauză”, a declarat pentru Hotnews Andreea Dumitrescu

Jurnalista, în urma acuzelor aduse ce spuneau că ar fi fost agresivă, a fost retrasă la sfârșitul lunii februarie din domeniile Parlament-PSD.

Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își anunță demisia de la postul TVR:

„Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! Au fost frumoși, nervoși, pasionanti, cu oameni minunați de la care am avut multe de învățat, cu experiențe unice pe care nu știu dacă voi avea ocazia să le mai trăiesc. A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc. Las însă în urmă o echipa care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot. In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, a fost o onoare! Rămas bun, TVR!”, a declarat Andreea Dumitrescu pe pagina de socializare.

 

 

Sursa: hotnews.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata