Kate Middleton a renunţat la hainele elegante pentru o ieşire în parc

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 92 citiri
4 min citire
La cea mai recentă apariție publică, Kate Middleton a renunțat la hainele elegante. Soția Prințului William, moștenitor al tronului Angliei, s-a plimbat cu tăticii cu copii, într-o dimineață ploioasă, într-un parc din nordul capitalei. Chiar și așa, a făcut furori cu buna sa dispoziție!

Cum s-a afișat Kate Middleton la ultimul eveniment public

Grupul Dadvengers a fost fondat în anul 2020 și și-a propus să ofere sprijin în egală măsură mamelor și taților, în mod deosebit pe zona de sănătate mentală. În prezent, organizația desfășoară un proiect denumit Shaping Us, care se concentrează de importanța primilor ani din viața copiilor.

Organizația Dadvengers pune la dispoziția taților programe de formare online, podcasturi, dar și plimbări în grupuri, în aer liber, pentru a-i ajuta pe părinți să se pregătească pentru ce urmează. Kate Middleton a luat parte la un astfel de eveniment, organizat într-un parc din nordul Londrei.

 S-a plimbat cu tații cu copii într-un parc din Londra

Tații cu copiii lor au participat la o plimbare în aer liber, în parc, în nordul Londrei, la care a fost prezentă și Kate Middleton. Prințesa de 41 de ani, mamă a trei copii, a știut exact cum să îi binedispună atât pe micuți, dar și pe părinții care au avut nevoie să fie încurajați privind creșterea micuților.

Soția Prințului William a renunțat la ținuta elegantă pentru plimbarea alături de tătici. Pentru că vremea a fost ploioasă, Kate Middleton a optat pentru un pulover de cașmir cu dungi Erdem Lotus, în valoare de 725 de lire sterline, echivalentul a 4.133 lei românești.

Cât de mult i-a binedispus prințesa pe adulți și micuți

Prințesa a asortat puloverul cu blugi albaștri evazați, o pereche de ghete negre Chelsea Blundstone și o jachetă Barbour kaki, de 200 de lire sterline, echivalentul a 1.140 lei românești. Chiar dacă a fost îmbrăcată casual, Kate Middleton tot a făcut furori printre tăticii englezi.

Prințesa de Wales a luat și ea parte la una dintre plimbările taților, încântându-i pe aceștia cu buna ei dispoziție. S-a descurcat de minune cu copiii, jucându-se și alintându-i pe cât mai mulți posibili. Kate Middleton a fost fotografiată în preajma lor râzând sau ținându-i în brațe.

Cum acționează organizația Dadvengers în Anglia

Nigel Clarke, fondatorul Dadvengers, a vorbit despre importanța activităților desfășurate în cadrul organizației ce se concentrează pe încurajarea taților cu copii. Kate Middleton a descris proiectul Shaping Us, în trecut, drept „opera vieții ei”.

Aşadar, „Chiar înainte de a se naște copiii lor, tații se pot implica, iar Dadvengers are misiunea de a-i sprijini să facă asta într-un mod care să funcționeze pentru ei. Le oferim informații și sfaturi (…) despre care știm că sunt atât de importante în primii ani ai vieții copiilor lor”, a spus Nigel Clarke, fondatorul Dadvengers, potrivit Daily Mail.

Sursa – playtech.ro