Kate Middleton, scrisoare publică emoționantă după o lungă absență: “Îmi pare rău”

4 min citire

Inrolare trafic.ro
După ce lumea afla despre diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, medicii îi recomandau pauză, tratament și mai puține apariții publice, lucru care de altfel s-a și întâmplat. Dar acum, din informaţiile presei britanice, a fost publicată o scrisoare publică emoționantă după o lungă absență, în care Kate Middleton vorbește și despre marele regret pe care îl trăiește în această perioadă.

Kate Middleton vorbește despre marele regret

În contextul istoric, pe data de 6 iunie a.c. s-au împlinit 80 de ani de la debarcarea trupelor aliate pe plajele Normandiei, în Cel De-al Doilea Război Mondial, manevră ce avea să schimbe soarta unui război și-așa extrem de lung și devastator.

Atât în Franța, cât și pe celălălt mal, în Marea Britanie, a fost omagiat acest moment istoric, prin manifestpri la care a participat și Casa Regală a Marii Britanii. Printre marii absenți de la aceste evenimente a fost chiar Kate Middleton.

În numele Prințesei de Wales a fost publicată o scrisoare publică emoționantă după o lungă absență, în care aceasta vorbește și despre marele regret din ultima perioadă.

Kate Middleton și-a cerut scuze pentru că a lipsit de la o repetiție cheie pentru Trooping The Colour. Totul avea să apară într-o scrisoare către Garda Irlandeză, care își prezintă anul acesta culorile regelui, în care spune: „Sper să vă pot reprezenta pe toți foarte curând”.

Ce spune în această scrisoare publică emoționantă după o lungă absență

Persoane din interior au subliniat de mult timp că, deși lupta împotriva cancerului este individuală, dar că speculațiile privind participarea Prințesei de Wales la evenimente cheie, cum ar fi Trooping Colors, „creează o presiune inutilă într-un moment în care aceasta a cerut spațiu și intimitate”.

Astfel, „Am vrut să vă scriu și să vă spun cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de trecerea în revistă și de desfășurarea ceremoniei „Trooping the Colour”.

Apreciez faptul că toți cei care vor face parte din trupă în acest an au exersat luni de zile și au dedicat multe ore pentru a se asigura că uniformele și exercițiile lor sunt imaculate. A fi colonelul vostru rămâne o mare onoare și îmi pare foarte rău că nu pot lua salutul la parada din acest an.

Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului Regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toți foarte curând. Vă rog să transmiteți cele mai bune urări și mult noroc tuturor celor implicați”, a scris Kate Middleton în scrisoarea adresată Regimentului de Gardă Irlandez.

Kate Middleton, scrisoare publică emoționantă după o lungă absență “Îmi pare rău”. Care este marele regret al Prințesei

Parada de ziua Regelui Charles, pe 15 iunie

Parada va avea loc înainte de sărbătorirea oficială a zilei de naștere a regelui Charles, care va avea loc sâmbătă, 15 iunie, inclusiv tradiționala lor apariție la balconul Palatului Buckingham. De altfel, suveranul este singura persoană din lume cu două zile de naștere pe an.

Vor lua parte peste 1400 de soldați din Divizia Household și din Trupa Regală de Artilerie Călare a Regelui, inclusiv 400 de muzicieni de la Massed Bands, care vor defila pe Horse Guards pentru cea de-a doua din cele două ceremonii oficiale. Gărzile irlandeze au răspuns la scrisoarea prințesei pe Twitter, scriind:

La răspunsul scrisorii, „Gărzile irlandeze au fost profund emoționate să primească o scrisoare de la colonelul nostru, Alteța Sa Regală, Prințesa de Wales, în această dimineață. Îi dorim în continuare Alteței Sale Regale însănătoșire grabnică și îi transmitem cele mai bune urări.”

Evenimentul include, de asemenea, 250 de soldați de la Foot Guards, care se vor alinia pe traseul de procesiune de-a lungul Mall-ului.

Sursa – playtech.ro