La Lidl, cel mai mic venit mediu lunar, realizat de un vânzător va fi de 4.400 de lei brut

301

Pentru anul 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

„Acest lucru înseamnă o creştere a veniturilor peste media de creştere anuală în retailul de profil. În plus, toate categoriile de angajaţi vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Angajaţii Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creşteri salariale anuale garantate. Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câştiga un venit mediu lunar de cel puţin 5.100 de lei brut”, se menţionează în comunicat.

În prezent, Lidl extinde şi anul acesta, pachetul de beneficii oferit angajaţilor cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania creşte valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajaţi, la 20 de lei pe zi lucrătoare, şi dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajaţii din magazine şi depozite.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajaţii beneficiază de o asigurare de viaţă valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar şi servicii speciale care au acoperire şi în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, precizează compania.

În plus, „Numărul de zile de concediu acordate creşte progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Începând de anul trecut, fiecare membru al echipei se bucură de o zi liberă cu ocazia zilei de naştere. În plus, Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaţilor din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paşte”, se mai arată în comunicat.

În contextul dezvoltării personale, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-şi dezvolta cariera şi poate fi promovat pe poziţii de management.

Aşadar, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care îşi desfăşoară activitatea în toate judeţele ţării.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata