Lansare Top 100 Antreprenori, primul supliment care pune accent pe business și nu pe avere

Revista Business Reviewși banii.net au lansat în cadrul evenimentului desfășurat joi 13 decembrie 2018, la Palatul CEC, primul supliment bilingv din România difuzat de o instituție de presă – Top 100 Antreprenori.

Iulian Staciu | CEO eMAG, Dan Șucu | CEO Mobexpert, Felix Pătrășcanu| co-fondator Fan Courier, Horațiu Țepeș | CEO BILKA, sunt printre antreprenorii care au participat la eveniment și au fost premiați.

Printre cei care au înmânat premiile se numără oficialități precum Radu Ghețea  | Președinte al Consiliului de Administrație CEC Bank, Radu Oprea|Ministrul pentru Mediul deAfaceri, Alexandru Petrescu |Ministrul Comunicațiilor și Petre Daea | Ministrul Agriculturii. 

Clasamentul a fost realizat pe bază de punctaj calculat înfuncție de cinci criterii: notorietate, valoare business, evoluție business, număr de angajați și implicare socială. În cadrul suplimentului veți regăsi povești exclusive despre antreprenori consacrați care sunt lideri de piață dar și despre afaceriști al căror business tânăr a cucerit imediat piețele internaționale.  De asemenea, in cadrul aceluiași proiect, jurnaliștii Business Review și banii.net au pregătit un top al celor mai promițătoare startup-uri care ar putea revoluționa piața în care operează. 

Cea mai mare companie cu capital 100% românesc a fost desemnată ca fiind cea înființată de Dragoș și Adrian Pavăl, respectiv Dedeman.

Al doilea loc în clasament este ocupat de Iulian Stanciu, antreprenorul care, în ultimul an de facultate a renunțat la școală pentru a-și deschide propriul business. În suplimentul disponibil în rețeaua neconvențională (supermarket-uri, benzinării, mall-uri) puteți citi un interviu exclusiv cu omul de afaceri. Podiumul este completat de Horia Ciorcilă, bancherul care a adus Banca Transilvania pe primul loc în topul instituțiilor financiare din România. Toate dedesubturile reușitei le aflați chiar de la el, în interviul exclusiv pe care l-a acordat pentru Top 100 Antreprenori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata