Localitatea din România care a fost împodobită pentru sărbătorile de Crăciun cu decorațiuni de Paște

De Jurnalul Național Actuale Timp Liber 186 citiri
3 min citire

Inrolare trafic.ro
Dilemă mare la Motru, unde Primăria a împodobit orașul pentru sărbătorile de iarnă, nu numai cu steluțe și Moși Crăciuni, ci și cu iepurași și ouă roșii.

De asemenea, cei mici se bucură de figurine, însă părinții și bunicii lor fac ochii mari când trec pe lângă iepurașii pe care i-au mai văzut și în primăvară.

 

 

Astfel că, primăria Motru s-a apucat să împodobească orașul de sărbători și a scos din magazie toate decorurile pe care le avea pe inventar. Inclusiv iepurașii de la Paști, spre mirarea localnicilor.

Localnic: „Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șoric, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurașul probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”.

 

 

Localnică: „Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele”.

Localnică: „Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu ce să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu așa zic. A venit iepurașul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”.

 

 

Mai mult decât atât, când și-au dat seama de gafă, angajații Primăriei au scos din decor unul dintre iepurași, însă acest lucru i-a pus pe gânduri pe localnici.

Localnic: „Păi a dispărut. Cred că a plecat în pădure. Nu era momentul pentru iepuraș de sărbătorile de iarnă”.

 

 

Localnic: „A dispărut în dimineața asta. Chiar acum două ore, de când a dispărut. L-a furat Moș Crăciun, cred că da”.

 

 

Primarul orașului a precizat că în zilele următoare vor fi scoase din magazie și alte figurine mai potrivite și că nimeni nu ar trebui să se supere.

 

 

Cosmin Morega, primar Motru a declarat: „Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”.

 

 

În plus, unul dintre iepurași este expus chiar în fața Primăriei Motru și, dacă edilul nu se răzgândește, poate să rămână acolo chiar până la Paști, pentru a fi admirat de copii.