Machiaj – tendințe toamna 2020

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, frunzele încep ușor să se îngălbenească iar zilele devin mai răcoroase. Odată cu aceasta și femeile doresc să arate corespunzător. Și pentru că tendințele în materie de make-up se schimbă în fiecare sezon, mai jos le prezentăm pe cele ale toamnei lui 2020.

Eyeliner în culori inedite

sursa: www.pinterest.com 

Ochii sunt oglinda sufletului, iar o privire accentuată poate schimba complet aspectul. Un eyeliner ne poate ajuta în acest sens. Sezonul acesta însă ne propune să lăsăm deoparte clasicul negru și să optăm pentru unul albastru închis sau mov. Astfel vom ieși în evidență și mai mult. 

 

Linii grafice

Un machiaj cat eye cu linii perfect definite nu iese niciodată din tendințe, dar dacă alungești puțin mai mult linia în colțurile exterioare vei obține un look deosebit. Restul machiajului în acest caz trebuie să fie în tonuri discrete, pentru ca ochii să fie elementul central. 

Buze bordeaux

sursa: www.pinterest.com 

O femeie ce poartă ruj roșu poate cuceri lumea. Dacă adaptăm culoarea roșie tendințelor atunci nuanțele vinului este exact ceea ce avem nevoie. Pentru ca buzele să fie perfect definite folosește un creion înainte de a aplica rujul. Și deoarece buzele vor fi centrul machiajului, atunci putem accentua ochii folosind o mascara. Puteți utiliza produsele brandului Catrice pentru a experimenta cu machiajul.

Machiaj în nuanțe de teracotă

sursa: www.pinterest.com 

Tonurile ce amintesc de culoarea teracotei sunt un trend important al acestei toamne. Optează pentru un machiaj într-un singur ton, folosind o nuanță de teracotă pe pleoape, pomeți și buze. Astfel vei obține un machiaj perfect folosind același produs.

Farduri metalice 

Acestea vor fi folosite la crearea unui machiaj de seară. Se vor purta fardurile cu particule strălucitoare foarte fine, care acoperă bine și creează o strălucire uniformă cu care vei ieși în evidență cu siguranță. 

Gene voluminoase

sursa: www.pinterest.com 

După ce în ultima perioadă s-a pus mai mult accent pe gene naturale, acum genele voluminoase sunt iarăși în vogă. Cel mai bun aliat va fi o mascara. Alege una special concepută pentru a oferi volum.

Accente mov

Nuanțele de mov sunt un trend în acest sezon. Acestea sunt ideale pentru a face tranziția de la culorile pe care le utilizăm vara la tonurile mai reci potrivite pentru sezonul de iarnă. În plus aceste nuanțe se potrivesc oricui, indiferent de tonul pielii sau culoarea părului.

 

Dacă dorești să fii în trend în această toamnă, trage cu ochiul la tendințele de mai sus, mai ales că nu este deloc greu să le implementezi! Vara a trecut, nici nu am reușit să clipim. Și pentru ca toamna să nu treacă la fel, trebuie să savurăm orice moment. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata