Marea cântăreaţă de muzică populară Mioara Velicu îşi pregăteşte retragerea

De Jurnalul Național Actuale Locuri de muncă 144 citiri
4 min citire
Fără doar și poate, Mioara Velicu este o emblemă a muzicii populare, căci de-a lungul a celor 50 de ani de activitate, artista a reușit să lanseze doar 7 albume, care bineînțeles, au consacrat-o. Cu toate acestea, cântăreața nu a urmat niciun fel de studiu în domeniul artistic, însă talentul său înnăscut i-a asigurat succesul. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Mioara Velicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare frică a sa! Artista se pregătește de retragerea din muzică!

O cântăreaţă de muzică populară celebră îşi pregăteşte retragerea. ”Va fi foarte dureros!”

În contextul profesional, Mioara Velicu și-a început cariera în muzică în anul 1963, iar de atunci a avut parte de un public fabulos. Bineînțeles, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țară, dar recunoaște că a venit momentul în care ar trebui să ia în considerare retragerea de pe scenă!

Mai mult decât atât, Mioara Velicu se confruntă cu câteva complexe legate de aspectul fizic, artista a vorbit despre nemulțumirile sale.

În cele mai mari complexe ale Mioarei Velicu: „Nu m-am considerat niciodată frumoasă”

La vârsta de 78 de ani, Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Totodată este lăudată pentru aspectul său fizic, pentru că reușește să se mențină în formă, iar la fiecare prestație scenică, Mioara Velicu reușește să ridice publicul în picioare. Cu toate acestea, Mioara Velicu recunoaște că are complexe în legătură cu aspectul său fizic.

În afirmaţiile sale, “Nu m-am considerat niciodată frumoasă și de fiecare dată am complexe. Fiecare om, la vârsta asta, nu poate să arate extraordinar de bine. Aș arăta doar dacă m-aș tuna. Foarte bine că vedetele își fac fel de fel de îmbunătățiri, pentru că se prezintă pe scenă și lumea trebuie să te vadă, să fii frumos. Nimeni nu vrea să te vadă cocârjit de spate, trebuie să ai o prezență scenică extraordinară. Eu am de toate, am sănătate, am concerte, dar am și riduri, pentru că asta e viața. Ce să fac? Dacă lumea mă place așa, de ce nu m-aș prezenta așa?”, a declarat Mioara Velicu.

Mioara Velicu, despre retragerea de pe scenă!

În anul 1963 și-a început cariera în muzică! A intrat pe scenă, și-a demonstrat talentul înnăscut, iar de atunci, a simțit că aparține scenei. Acum, la vârsta de 78 de ani, Mioara Velicu vorbește despre retragerea din muzică, dar și despre cea mai mare frică a sa! Cântăreața de muzică populară se gândește cu frică la momentul în care publicul nu o va mai aplauda! Astfel, artista a luat o decizie neașteptată!

În opinia sa, “Cea mai mare frică a mea este să nu îmi pierd vocea! În momentul în care voi vedea că, chiar dacă îmi merge vocea și mă pot prezenta pe scenă, dar când voi vedea că publicul nu mă va mai aplauda, atunci va fi foarte dureros. Îmi e groază de acel moment, așadar m-am pregătit să mă retrag frumos. Eu aș vrea să mai dureze până atunci. Sper să fiu la fel de prezentă pe scenă!”, ne-a mai spus Mioara Velicu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sursa – playtech.ro