Martin Scorsese a semnat un acord global cu Apple TV+

35

Succesul cu superproducţia „The Irishman” (2019) pentru Netflix, l-a determinat pe regizorul Martin Scorsese să se orienteze spre un alt gigant de streaming, de data aceasta Apple TV+, cu care a semnat un acord global pentru a produce şi a realiza diferite seriale şi filme, relatează EFE.

De altfel Scorsese a încheiat acordul cu Apple TV+ prin intermediul casei sale de producţii Sikelia Productions.

Încă din luna mai, s-a aflat că Apple, Paramount şi reputatul cineast au încheiat un acord pentru a aborda împreună „Killers of the Flower Moon”, noul film al lui Scorsese care îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro.

Iniţial, „Killers of the Flower Moon” urma să fie produs doar de Paramount, însă bugetul mult prea mare prevăzut pentru acest film, estimat la o sumă cuprinsă între 180 şi 200 de milioane de dolari, a determinat studioul să  mai caute parteneri pentru acest impresionant proiect.

Iar filmările pentru ”Killers of the Flower Moon” ar fi trebuit să înceapă în luna martie, însă, după izbucnirea pandemiei, data începerii producţiei a fost amânată. Se prevede ca filmul să intre în producţie în februarie 2021, iar filmările, care vor avea loc în Osage County (Oklahom), vor dura peste patru luni.

Astfel filmul „Killers of the Flower Moon”, adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de David Grann, va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici, potrivit liderului populaţiei native din tribul Osag.

Aşadar, acţiunea lungmetrajului este plasată în anii 1920 şi spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma, după descoperirea petrolului în regiune. Seria de crime a reprezentat una dintre cele mai ample investigaţii ale FBI, în care a fost implicat şi J. Edgar Hoover.

„Killers of the Flower Moon” va fi cea de-a şasea colaborare a lui DiCaprio cu Scorsese, după „The Wolf of Wall Street” (2013), „Shutter Island” (2010), „The Departed” (2006), „The Aviator” (2004) şi „Gangs of New York” (2002).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner